Nationale Ballet danst met iOS-game Bounden in Apple Store Amsterdam

De Nederlandse iPhone-game Bounden wordt op donderdag 19 juni gespeeld door het Nationale Ballet in de Apple Store Amsterdam.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bounden iPhone dansenOp donderdag 19 juni is er een bijzonder evenement in de Apple Store Amsterdam: dan zal het Nederlandse iOS-spelletje Bounden worden gedemonstreerd tijdens een workshop. Dit wordt gedaan door de ontwikkelaars, maar ook door de Junior Company van het Nationale Ballet. De balletdansers zullen in de Apple Store twee dansen uitvoeren, waarbij ze Bounden als hulpmiddel gebruiken. De dansers moeten op deze manier laten zien hoe Bounden precies in elkaar steekt.


Bounden is een dansgame die gebruikmaakt van de iPhone-bewegingssensoren. Jij en je tegenspeler houden één iPhone vast, waarna je samen de bewegingen maakt die op het iPhone-scherm staan. Op deze manier voer je samen een dans uit. Dat het Nationale Ballet de game demonstreert is daarom ook best logisch. Bovendien was het ballet ook verwikkeld bij het maken van Bounden.

Het Bounden-optreden van het Nationale Ballet vindt plaats op donderdag 19 juni om 11:00 uur, in de Amsterdamse Apple Store. Net als bij andere workshops in de Apple Store kun je reserveren op de website van Apple.

Downloaden: Bounden (€3,59, iPhone, iOS 6.1+)

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.