Muziek bedienen zonder te kijken met PocketTouch

PocketTouch is een applicatie waarmee je met vingerbewegingen de muziek op je iPod touch of je iPhone kunt bedienen. Het vervangt daarmee het clickwheel, dat je op de iPhone niet tot je beschikking hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Pocket TouchPocketTouch is zo’n applicatie waarbij je even goed moet nadenken of je die al niet eerder hebt gezien. Maar nee, PocketTouch blijkt toch iets nieuws. Met deze applicatie kun je de muziekfunctie van je iPhone bedienen zonder op het scherm te kijken. Bij de normale iPods doe je dit via het clickwheel, maar op de iPhone ontbreken dergelijke knoppen. De makers van Pocket Touch hebben daarom iets slims bedacht.

Met de volgende vingerbewegingen kun je de muziekfunctie van de iPhone bedienen:

  • Naar links: een muzieknummer terugspringen;
  • Naar recht: een muzieknummer vooruit springen;
  • Naar boven: volume harder;
  • Naar beneden: volume zachter.

Da’s makkelijk te onthouden. PocketTouch is te installeren via de iPod Touch Fans BETA (http://www.touchrepo.com/betarepo.xml). Let er even op dat dit iets anders is dan de iPod Touch Fans repository (bijna hetzelfde, maar daarvoor tik je http://touchrepo.com/repo.xml in).

Hieronder een demonstratie:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:40
Categorie Apps
Onderwerpen afstandsbediening, itunes, muziek, volume purchase program

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.