imFlow geeft Cover Flow aan je foto’s

imFlow is een nieuwe applicatie, waarbij je met Cover Flow door je foto's kunt bladeren. De eerste screenshots zien er veelbelovend uit, maar de applicatie blijkt nogal eens te crashen.

imFlow, Cover Flow voor foto’simFlow is een applicatie waarmee je met Cover Flow door de foto’s op je iPhone kunt bladeren. Het haalt standaard de foto’s uit de Camera Roll, maar als daar geen foto’s in aanwezig zijn pakt imFlow het laatst toegevoegde album dat je met de iPhone hebt gesynchroniseerd. ImFlow is verkrijgbaar via de Ste Packaging Source.

De eerste reacties op het Hackint0sh-forum zijn nogal ontmoedigend: de applicatie blijkt nog regelmatig te crashen. Een gebruiker met firmware 1.1.2 meldt dat na het openen van de applicatie de iPhone meteen teruggaat naar het SpringBoard. Een andere gebruiker met firmware 1.1.4 ziet alleen witte vakjes op de plaats waar de foto’s hadden moeten staan. op ModMyiFone meldt iemand hetzelfde probleem. Verwacht dus niet teveel!

Om de foto’s volledig te bekijken kun je 1x klikken op de betreffende foto. Door nogmaals te klikken ga je weer terug naar CoverFlow-mode. Helaas kent het programma (nog) geen verdere instellingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2008, 18:32
Categorie Apps
Onderwerpen coverflow, firmware, fotoalbum, fotografie, springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.