Reacties voor: Mogelijke screenshots iOS 8 tonen nieuwe appiconen

Mogelijke screenshots van het nog niet verschenen iOS 8 tonen nieuwe app-iconen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. In de interne test versies van iOS 7.0 zaten dik over het scherm heen serie codes en logo’s zodat de eventuele leakers makkelijk gevonden konden worden. Lijkt mij sterk dat ze dit nu in de rest versies van iOS 8 er uit hebben gehaald

  2. De Preview en TextEdit icoontjes zijn de icoontjes uit het OS X Dock. Die passen helemaal niet bij de overige iOS iconen.

  3. Alhoewel ik best wil geloven in de toevoeging van TextEdit of Preview. Geloof ik nooit dat dit de iconen kunnen worden. Valt totaal buiten de boot.

    *Edit Timosha was me voor

  4. Dit is natuurlijk gewoon een photoshop werkje van iemand he, niks gelekt

  5. Wat kan Apple nog toevoegen dat jullie vandaag de dag echt missen en nog niet bestaat op andere platforms?

  6. Die iconen liggen niet in de lijn met de styleguide van Apple. Of een slechte Photoshop, of Apple heeft de iconen nog niet ontworpen en dit zijn slechts testiconen.

  7. Afgezien van de icoontjes hoop ik wel dat de Voorvertoning-app in iOS 8 zijn intrede gaat maken. Lijkt me zeer handig om PDF’s in op te slaan en vervolgens te synchroniseren met je Mac.

  8. Of de helft van de mensen heeft het artikel niet eens gelezen. Ik zie in de comments namelijk exact dezelfde reacties als in het artikel.

  9. @Martijn: ik denk dat als het werkelijk om echte software gaat ze tijdelijk het icoon gebruiken dat ze al hebben. Kunnen ze er laten een stagair op zetten die er een kinderlijk lelijk iOS7 style icoontje van maken.

  10. Kom op IPhoneclub, wat een ongelooflijk non-nieuws. Er is toch werkelijk niemand die gelooft dat er twee OS X icons gebruik zullen worden buiten alle huisstijlen van iOS om.

  11. Nog een verandering natuurlijk die niet op de foto te zien is: niet perse nog vierkante app iconen. De authentieke Apple apps (bv Appstore) worden mooi rond. Je ziet nu eigenlijk al hoe ze er uit gaan zien omdat iedere Apple app al een ronde uitsnijding heeft. Ontwikkelaars krijgen ook die keuze in iOs8.

  12. @Martijn: Touch id voor aanmelding bij apps: Facebook,twitter.

  13. Ik vind het grappig hoe iedereen denkt dat dit iOS 8 gaat worden. Dit word gewoon een 7.2/3/4 update. Een nieuwe iOS 7, 8, 9 is altijd een stapje hoger. En over die logo’s, waarschijnlijk zijn dit gewoon beta logo’s die bij de volgende update gewoon een nieuwe look krijgen.

  14. Nog meer apps die je niet kunt verwijderen.

  15. Ik vind het altijd toch grappig eigenlijk hoe er geruchten verspreid worden van hoe het volgende iOS er gaat uit zien. Je ziet en hoord vanalles en op het einde van de reis is het totaal anders. Komt iOS 7 juist uit zijn ze al bezig van iOS 8, komt de iPhone 5 uit gaan de geruchten al over de iPhone 6. Wacht toch gewoon af en laat je verassen vind ik.

  16. Origineel geplaatst door 020
    Ik vind het grappig hoe iedereen denkt dat dit iOS 8 gaat worden. Dit word gewoon een 7.2/3/4 update. Een nieuwe iOS 7, 8, 9 is altijd een stapje hoger. En over die logo’s, waarschijnlijk zijn dit gewoon beta logo’s die bij de volgende update gewoon een nieuwe look krijgen.

    Een .2 versie is volgens mij alleen op de 3G ooit uitgekomen. Overige versies was altijd een .1.xx versie. Dus tussen een .1 en .2.

    Ik geloof er overigens heilig in dat ze nu vast blijven houden aan het uiterlijk wat we nu hebben vanaf 7.0. En hoezo nieuwe iOS? Tot 6 was iOS hetzelfde qua uiterlijk. Dus er zijn pas 2 (!) varianten van het os. 8.0 zal er net zo uitzien als 7.xx nu. Misschien hier en daar wat randjes en hoekjes anders. Of kleinere icoontjes omdat meer ruimte op springboard, maar verder niets.

  17. Wat zou je dan met preview moeten als je al een foto’s app hebt?

  18. Het staat vrij duidelijk in het artikel, maar ik zal er in de reacties maar nog eens op wijzen: dit is waarschijnlijk een erg vroege testversie van iOS 8. Wij denken ook niet dat Apple deze app-iconen zal gebruiken, maar het is goed mogelijk dat deze OS X-afbeeldingen worden gebruikt als placeholders. Apple kan op een later moment in de ontwikkelfase nieuwe iconen introduceren.

    iOS 8 wordt alleen nog maar intern getest. Het is daarom niet gek dat dit soort beelden er ‘onaf’ uitzien.

  19. @Uf: dat vroeg ik mij ook af.

    De functionaliteit van het voorvertonen van plaatjes, pdf, word, powerpoint en excell documenten zit al ingebakken in iOS.

    Die functionaliteit mogen ze wat mij betreft uitbreiden (meer bestandsformaten aan kunnen) maar dat behoeft geen losse App.

  20. iOS begint steeds meer op Windows 8.1 te lijken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.