Mogelijke screenshots iOS 8 tonen nieuwe appiconen

Mogelijke screenshots van het nog niet verschenen iOS 8 tonen nieuwe app-iconen.

iOS 8 iconen teaserEerder vandaag doken er al geruchten op over iOS-versies van de Mac-apps Teksteditor en Voorvertoning. Inmiddels zijn er screenshots verschenen op het Chinese sociale netwerk Weibo, waarop de iconen voor deze nieuwe apps te zien zijn. Daarnaast bevat het beginscherm in de screenshots de eerder besproken Healthbook-app en een niet nader genoemde Tips-applicatie.

De iconen in de screenshots lijken op de eerder door 9to5Mac getoonde concepten, die zij weer hadden gebaseerd op informatie van anonieme bronnen. Hoewel het mogelijk is dat we daarom naar nepbeelden kijken, heeft 9to5Mac van zijn eerder aangehaalde bronnen gehoord dat de beelden waarschijnlijk het echte werk zijn. De nog niet eerder besproken maar wel getoonde Tips-app bevestigt dit mogelijk.

iOS 8 screenshot leak

Het moge duidelijk zijn dat de screenshots een zeer vroege testversie van iOS 8 tonen: de iconen voor Voorvertoning en Teksteditor zijn bijvoorbeeld exact dezelfde iconen als in OS X, maar dan op een witte en zwarte achtergrond geplakt. De iconen voor Healthbook en Tips zijn wel speciaal voor iOS ontworpen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2014, 16:19
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.