Microsoft Selfie

Microsoft Selfie: maak mooiere zelfportretten met deze nieuwe iPhone-app

Microsoft Selfie is een nieuwe selfie-app van Microsoft, met filters die zijn geoptimaliseerd voor zelfportretten. De app zorgt met slimme technologie ervoor dat je selfie er beter uitziet, met maar één klik.

Microsoft heeft een selfie-app voor de iPhone uitgebracht. De app met de treffende naam Microsoft Selfie (link) is te downloaden uit de App Store. Apart detail: op de screenshots van de app is een vrouw met een Microsoft-toestel te zien. Wil Microsoft ons stilletjes naar het land met de groene grasvelden lokken?

Microsoft Selfie: speciaal voor (zelf)portretten

Microsoft Selfie maakt de foto’s automatisch mooier op basis van huidkleur, leeftijd en belichting. Achteraf kun je deze aanpassingen nog wat versterken of verzwakken. Ook zitten er filters in de app, op een manier die je kent van Instagram en talloze andere foto-apps. Na het aanpassen van de selfie deel je deze op sociale media.

Microsoft Selfie

De filters in Microsoft Selfie zijn geoptimaliseerd voor (zelf)portretten en de app vereist eigenlijk maar één druk op de knop. Een doorsnee portretje levert daardoor al snel een foto op die goed genoeg is om als profielfoto op bijvoorbeeld Twitter dienst te doen. Er zitten ook ruisonderdrukking, automatische belichting en intelligente algoritmes voor het aanpassen van de foto in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2015, 19:51
Categorie Apps
Onderwerpen fotofilters, microsoft, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.