Reacties voor: Microsoft OneDrive laat je foto’s op je pols bekijken

De Microsoft OneDrive-app heeft een update gekregen, zodat je straks foto's die op OneDrive staan kunt bekijken op de Apple Watch.

Reacties: 6 reacties

  1. Nee dat wil je… Heb je zo’n mooie grote iPhone 6… Ga je je foto’s op een 1.5 inch schermpje bekijken… Logica?!

  2. @Kaj: inderdaad! Diende de Apple Watch niet voor kort gebruik, max. 15 sec per keer? In 15 seconden krijg je die foto niet eens open :p

  3. @Kaj: @snr: Ach, waarom ook niet? Als het er niet is, dan weet je ook niet of mensen het wel of niet gaan gebruiken natuurlijk. Het gaat erom dat de mogelijkheid er is. Althans, zo denk ik dan weer.

    Er zijn wel meer apps voorbij gekomen met ondersteuning voor de Apple Watch die ‘de 15 seconden regel’ overschrijden of waarbij het scherm eigenlijk te klein zou kunnen zijn. Niks mis mee, lijkt me. 😛

  4. Origineel geplaatst door Kaj: Nee dat wil je… Heb je zo’n mooie grote iPhone 6… Ga je je foto’s op een 1.5 inch schermpje bekijken… Logica?!

    En dan nog met een Microsoft APP ook?!
    Ik ben al lang een trouwe Apple gebruiker, maar nog even en ik ga me er voor schamen.

  5. Origineel geplaatst door Tom
    @Kaj: @snr: Ach, waarom ook niet? Als het er niet is, dan weet je ook niet of mensen het wel of niet gaan gebruiken natuurlijk. Het gaat erom dat de mogelijkheid er is. Althans, zo denk ik dan weer.
    Er zijn wel meer apps voorbij gekomen met ondersteuning voor de Apple Watch die ‘de 15 seconden regel’ overschrijden of waarbij het scherm eigenlijk te klein zou kunnen zijn. Niks mis mee, lijkt me.

    Inderdaad, alle mogelijkheden zijn welkom. Of je het gebruikt of niet..

    Waarom gelijk haten mensen?!

  6. MS is goed bezig 🙂 . Volop ondersteuning voor apple producten. Of het nu nuttig is of niet doet er niet toe, ze erkennen wel dat het nodig is en geld op kan leveren 🙂 .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.