Microsoft Hotmail bevat ook iPhone-verbeteringen

Microsoft heeft Hotmail een nieuw uiterlijk en nieuwe functies gegeven. Ook op de iPhone zijn er nieuwe functies bijgekomen, zoals toegang tot de webagenda, groepering van e-mail en previews van foto's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hotmailMicrosoft heeft aanpassingen voor Hotmail gedaan. Daarin komen niet alleen nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor desktopgebruikers, maar op de iPhone zijn ook heel wat verbeteringen doorgevoerd. Op het Windows Live Blog worden de wijzigingen uitvoerig beschreven.

Met Hotmail op de desktop is het bijvoorbeeld nu mogelijk om Office-documenten in de browser te bewerken. Ook kun je bijlagen met een omvang van maximaal 10GB beheren (via Windows Live SkyDrive) en heb je de mogelijkheid om video’s en fotogalerijen in de inbox af te spelen.

Al die nieuwe functies gelden niet voor iPhone-gebruikers. Gelukkig zijn er voor iPhone-gebruikers ook de nodige verbeteringen: je kunt nu in de webweergave van Hotmail op de iPhone een preview van een e-mailbericht zien, e-mailberichten in HTML-opmaak bekijken en belangrijke e-mailberichten markeren. E-mails die bij elkaar horen worden als conversatie getoond. Er zijn previews van foto’s te zien en je kunt naar je mobiele webagenda waarmee je uitnodigingen kunt aanmaken en accepteren.

Bij Microsoft kun je nog meer filmpjes over de nieuwe functies bekijken.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2010, 13:30
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen e-mail, microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.