Reacties voor: Microsoft fixt OS X El Capitan-bug van Outlook 2011

Microsoft heeft Outlook 2011 voor OS X El Capitan gerepareerd. De oplossing voorkomt de vervelende bug waardoor gebruikers geen nieuwe mails binnen konden halen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Geldt deze fix ook voor de versie 2016 for Mac. Daar zou ik dan heel blij mee zijn want dan kan ik El capitan installeren

  2. Niet goed gelezen het is alleen voor Outlook en nog niet voor word en excel

  3. Ik heb met Office 2016 OSX El Capitan regelmatig een compleet zwart venster bij opening Word. Zwaar irritant omdat dan echt niet mogelijk is om bestand te openen, ook niet bij forceer stop.

  4. In het artikel staat dat El Capitan bugs heeft, maar dat Microsoft erkent dat Office problemen heeft en daarvoor oplossingen zoekt. Zou het misschien zo kunnen zijn, dat Office bugs heeft die weer een beetje met El Capitan in beeld komen?
    Ik zou het toejuichen als iCulture hier zorgvuldig bericht over doet.

  5. Laat ze nu maar snel opschieten om hun rotzooi op te knappen. Wil El Capitan nu wel eens gaan downloaden.

    In de toekomst toch maar beter naar iWorks overstappen. Altijd wel gezeik met zulke achterlijke bedrijven

  6. Laat ik Outlook nou net van m’n computer hebben verwijderd. 😉

    Sowieso een inferieur programma…

  7. Origineel geplaatst door Bubbly
    Laat ik Outlook nou net van m’n computer hebben verwijderd. 😉

    Sowieso een inferieur programma…

    Welke mailclient gebruik je dan ipv outlook? Want ben opzoek naar eentje die ook zo uitgebreid is voor op de mac.

    Hoor het graag!

  8. @runny: Ik gebruik persoonlijk iCloud mail,ook handig vanwege iCloud drive, iWork online, agenda online en natuurlijk Vind Mijn iPhone op het internet zonder app installatie. Kan je dus ook doe op een Windows computer.

  9. Origineel geplaatst door Bubbly
    Laat ik Outlook nou net van m’n computer hebben verwijderd. 😉

    Sowieso een inferieur programma…

    Grappig, Zelfs Apple vindt dat niet.

  10. @runny: Persoonlijk gebruik ik met erg veel plezier postbox. Daarnaast de agenda van osx. Weet niet wat je precies zoekt in het mail programma maar zeker de moeite waard er is naar te kijken / demo te downloaden.

  11. Hebben wij dan ook recht op een terugbetaling van ons Office 365 abonnement?

  12. Ondertussen zijn er nog steeds genoeg andere OS X El Capitan bugs die vooral bij Microsoft Office 2016 roet in het eten gooien.

    Kan de redacteur die bugs ook benoemen aub? Ik kan nog maar één (ambetante) bug vinden. De overige drieëntwintig (23) bugs die ik gerapporteerd heb op de Apple Bug Reporter zijn allemaal opgelost.

    Voor het overige is Outlook 2011 in de Snow Leopard, MobileMe en iSync tijd blijven hangen.

  13. Gebruik zelf ook het mailprogramma van Apple. Enige probleem bij dit programma bij mij is dat reeds geopende mail dagen later vaak weer ongelezen binnenkomt.

  14. @timosha: Die zin had ik wat ongelukkig opgeschreven, ik bedoelde ermee dat Microsoft Office 2016 nog veel problemen heeft met El Capitan. De verantwoordelijkheid om dit op te lossen ligt bij Microsoft. Heb het even wat duidelijker in het artikel gezet.

  15. @Nick: Ook ik gebruik Mail van Apple al jaren. Helaas heb ik sinds El Capitan regelmatig dat Mail “onverwachts stopt”. Dit is reeds in onderzoek bij Apple.

  16. @runny: Voor Google Mail bevalt de website van Gmail mij het beste. Ik wil al langer de Mailbox app van Dropbox uitproberen, maar dat blijf ik voorlopig nog uitstellen. Voor iCloud Mail en bepaalde overige e-mailadressen zoals eigen adressen via hosting die Exchange ondersteunen vind ik Apple Mail wel een prachtig programma.

    @Ralph: Ik durf te wedden dat men bij Apple zelf iCloud gebruikt en dat het liefst doet in de eigen client… Stuur maar een mailtje naar Tim Cook en vraag het hemzelf!

    Ik ben blij dat ik weer 1,21 GB heb gewonnen door het verbannen van Outlook 2016. Helaas heb ik nog ongelooflijke nachtmerries van de vreselijke UI bugs in het onding, gelukkig spelen die nacht(dag?)merries alleen op in dit draadje omdat ik er verder niet aan denk. OneNote leverde ook weer 714 MB op. Het was een feest, dat kan ik je wel vertellen! Eind dit jaar Silverlight eraf en dan wordt het pas echt leuk.

  17. Ik heb de update gedownload voor de versie van 2011. Maar kan nog steeds geen mails versturen. Moet iedere keer wachtwoord opnieuw invullen. En dan geeft hij aan wachtwoord verkeerd. Zakelijk lig ik er nu uit op mijn Mac. Wat een puinhoop zo mijn.

  18. Heb je gegarandeerd problemen met office 2016? Of gebeurt het niet bij iedereen? Volgens mij lees ik ook dat mensen met office 2016 nergens last van hebben. Twijfel om de gok te nemen…

  19. Okay bedankt voor de antwoorden.

    Outlook vind ik fijn omdat die agenda, taken en mail combineert. Voor zakelijk is dit handig.

    Dus zocht ik naar een mailclient met deze functie…

  20. Ik twijfel nog steeds over upgrade. Ik wil graag maar werkt alles nu na de fix van outlook 2011 of moeten er nog meer patches komen voor de overige office apps? Wie het weet mag het zeggen 🙂
    Tnx

  21. Ik heb tijdelijk even via webmail Outlook gebruikt. Daar ondervond ik geen problemen. Inmiddels functioneert alles weer naar behoren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.