Microsoft fixt OS X El Capitan-bug van Outlook 2011

Microsoft heeft Outlook 2011 voor OS X El Capitan gerepareerd. De oplossing voorkomt de vervelende bug waardoor gebruikers geen nieuwe mails binnen konden halen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Office-Mac-2011
De overstap van Microsofts Office-programma’s naar El Capitan verloopt bepaald niet vlekkeloos, al wordt er wel aan een oplossing gewerkt. Outlook 2011 is de eerste die gerepareerd wordt, de update is nu te downloaden via de website van Microsoft.


Toen gebruikers van Office Outlook 2011 El Capitan installeerden, liepen ze al snel tegen een foutmelding aan. Het nieuwe OS X-besturingssysteem leverde de nodige problemen op bij het synchroniseren met de server, waardoor het binnenhalen van nieuwe mails onmogelijk werd.

Bekijk ook

Gebruik je Office? Dan moet je El Capitan nog even niet installeren

Gebruik je Office 2011 of Office 2016, dan kun je El Capitan beter nog even niet installeren. De Office-apps blijken veelvuldig te crashen.

Outlook 2011 is weer bruikbaar

De bug resulteerde in vastlopers of een wacht-icoontje dat oneindig bleef draaien. Erg vervelend, omdat dit ervoor zorgde dat je geen nieuwe mails binnen kon halen via Outlook.De fix die Microsoft vandaag beschikbaar stelt, moet dit probleem oplossen. Je kunt de fix downloaden via de website van Microsoft.

Ondertussen heeft vooral Microsoft Office 2016 nog veel problemen met OS X El Capitan. Microsoft beloofde eerder al dat er aan een oplossing gewerkt wordt, al is niet bekend wanneer we de bugfixes kunnen verwachten. Laten we hopen dat deze oppoetsbeurt van Outlook 2011 het begin is van een hele rij updates voor de Office-apps op de Mac.

Bekijk ook

Microsoft erkent problemen met Office en El Capitan, maar heeft nog geen oplossing

Microsoft erkent dat er problemen zijn met Office 2016 en Office 2011 in combinatie met El Capitan. Ze weten nog niet wanneer er een oplossing komt.

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.