Xbox Cloud Gaming

Reacties voor: Meta en Microsoft vragen EU om nieuwe App Store-regels te weigeren

De nieuwe App Store-regels in de EU zijn niet goed gevallen bij ontwikkelaars. Meta en Microsoft zijn nu een lobby bij de EU gestart om te zorgen dat de App Store-regels verder worden versoepeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Goed zo. Hard aanpakken a.u.b. Als ik de EU was zou ik 30% EXTRA belasting eisen op elk verkocht  product in Europa. Gewoon koekje van eigen deeg. Inclusief 30% belasting op Apple’s winst van elk verkochte app uit al hun app stores, dus 30% tax op hun schandalige 30% tax. Zal ze misschien leren. 😂

    Reageer op Mick

  2. Waarom willen ze echt overal aan verdienen. Als ze even iets verder kijken kun je ook bedenken dat iemand mogelijk jou hardware niet koopt omdat zijn favoriete game niet beschikbaar is. Dus maak games beschikbaar zonder er zelf aan te verdienen en mogelijk verkoop je meer iPhones iPads etc.

    Reageer op Leo

  3. Tja… Apple blijft een bedrijf en wil en mag er iets aan verdienen toch? Mij lijkt dat ze het mooi hebben opgelost. Zowat alles is mogelijk gemaakt, er hangt alleen een prijskaartje aan. Stel dat we dat even wegdenken. Zou MS of Meta dan nog opmerkingen hebben denk je? Ze willen het gewoon gratis. Beetje zoals ik in dit land wil leven zonder belastingen te betalen. Lukt ook niet 😜

    Reageer op Calvin

  4. Meta mag zeker wegblijven uit de app store met hun “visie op privacy”.

    Laat de EU eerst dat soort boeven maar aanpakken.

    Dat apple verdient aan de app store vind ik op zich geen probleem. Het zou mooi zijn als grote en kleine appbouwers gelijke kansen hadden, maar dat is nou eenmaal in de restvan de wereld ook niet zo. Grote afnemers van een grondstof betalen ook minder dan kleine en hebben vaak ook minder mogelijkheden.

    Ik heb liever dat de EU zich bezich geen houden met de nepperij en oplichting in de voedselindustrie. DAAR hebben alle mensen tenminste wat aan. Ongelofelijk wat de Keuringsdienst van Waarde weer aan het licht brengt.

    Reageer op Victor

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.