Reacties voor: Ook iPhone XS en iPhone XR geschikt om met twee camera’s tegelijk te filmen

Nieuw in iOS 13
Tijdens het event toonde Apple hoe je met Filmic Pro met meerdere camera's tegelijk kan filmen. Deze functie komt niet alleen naar de nieuwste iPhones, want ook de modellen van vorig jaar zijn geschikt. Het maakt onderdeel uit van iOS 13.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Nice.
    Nu alleen standaard in iOS 13, zodat we geen 17 EUR voor een app kwijt zijn 😆

  2. Wat een ongelofelijk slecht opgezette tabel! Hier een verduidelijking. Links hun tabelwijze, rechts een versimpeling. Wat ze eigenlijk proberen te zeggen: kies maximaal 2 camera’s, zolang het niet de beide front camera’s zijn.

  3. Ik blijf me nog steeds verbazen hoe mijn perfect werkende iPhone X al zo snel voor ‘nieuwe’ functies wordt afgeschreven door Apple. Dit is namelijk niet de eerste keer, en voor een toestel van €1100,- + verwacht je wel wat langere ondersteuningen.

  4. Origineel geplaatst door Wesley
    Ik blijf me nog steeds verbazen hoe mijn perfect werkende iPhone X al zo snel voor ‘nieuwe’ functies wordt afgeschreven door Apple. Dit is namelijk niet de eerste keer, en voor een toestel van €1100,- + verwacht je wel wat langere ondersteuningen.

    Dat is een gevolg van de consumptie maatschappij. Zolang wij in enorme hoeveelheden aan nieuwe apparaten blijven aanschaffen worden deze eerder aan de kant geschoven.

  5. Erg jammer dat een dergelijke key-feature niet ondersteund wordt door de standaard camera app.

  6. Gewoon gebruikt kopen, en niet alle functies moeten willen hebben. Heb net de watch 3 gebruikt gekocht, bijna 100€ goedkoper dan wat Apple er nu voor vraagt.
    Mooi betaalbaar!
    Mijn SE en iPhone 8 idem

  7. @Wesley: Mee eens met jou.

  8. Mijn Samsung S5 kon dit ook al. Dual camera mode. Is dit nu echt een key feature? iJustine: “this is gonna change the life of vloggers”. Overdrijven is ook een vak.

  9. Origineel geplaatst door Leo
    Gewoon gebruikt kopen, en niet alle functies moeten willen hebben. Heb net de watch 3 gebruikt gekocht, bijna 100€ goedkoper dan wat Apple er nu voor vraagt.
    Mooi betaalbaar!
    Mijn SE en iPhone 8 idem

    Bah tweedehands… nee bedankt. :’)

  10. @W.: Ja, het is inderdaad te bizar voor woorden dat Apple dit zelf niet standaard heeft geïntegreerd in haar camera app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.