Reacties voor: Meer dan een miljard klanten in Apple Stores

Meer dan een miljard mensen hebben de 330 verschillende Apple Store's betreden. Dat maakte Apple vandaag bekend aan een Australische krant.
Lees het complete artikel → Meer dan een miljard klanten in Apple Stores
Bart Breij -

Reacties: 7 reacties

  1. Wat is in deze de definitie van een klant?

  2. Ik vermoed gewoon een bezoeker. Iemand die 10 keer op bezoek komt telt dan ook als 10 klanten. (gezien het cijfer van 1 miljard lijkt mij dat het waarschijnlijkst)

  3. Het is gewoon zoals websit statistieken, je hebt unique visitors(nieuwe bezoekers) en recurring visitors(herbezoekers). Natuurlijk ligt dat cijfer stukken hoger, en als ik kijk naar de locaties van Apple stores kunnen dat van z’n lang zal ze leven nooit 1 miljard unieke bezoekers zijn. En of die in amsterdam wel of niet meegerekend wordt zou zeer weinig uitmaken zelfs al was die open.

  4. Ik open net de site waarna wordt gelinkt en daar wordt ook gesproken over ‘visitors’ en niet over ‘customers’. De vertaling hier klopt dan ook niet, een klant is een koper en geen bezoeker.

  5. En dan kan er ook een klant in een langer tijdsbestek meerdere artikelen kopen en zou maar als één klant geteld moeten worden.

  6. Ehhhhhh: meerdere artikelen koopt natuurlijk

  7. Apple mag ook wel een winkel openen in Rotterdam, dat zou vet zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.