iPad altijd onder handbereik bij nieuwe Versetta handtassen

Versetta is een tassenlijn met tassen van kunstleer, waarbij steeds een vak voor de iPad aanwezig is. Daarmee kun je het scherm van je iPad aflezen, zonder de iPad uit de tas te halen.

versetta tasScott Creations LLC heeft een nieuwe lijn Versetta handtassen aangekondigd voor de iPad. Misschien is het niet een merk waar je meteen warm voor loopt, maar het is wel interessant om te zien wat deze tassenfabrikant heeft bedacht. In de tassen is een speciaal iPad-vak aangebracht waarbij je het scherm nog steeds kunt aflezen. Er zijn twee productlijnen: de Prima- en Affari-collectie. Prima is bedoeld voor vrouwen en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Er zit een iPad-vak aan de buitenkant met een kijkvak, die geschikt is voor de iPad 1 en 2. De Affari-collectie is bedoeld voor professionals zoals advocaten, makelaars, medisch vertegenwoordigers en andere zakelijke types. Ook bij deze tassen is een kijkvak voor je iPad aanwezig.


versetta-ipad-tasRits je het iPad-vak open, dan kun je deze plat neerleggen. Alle iPad-poorten zijn toegankelijk zonder de iPad uit de tas te halen. De tassen zijn te dragen met handgreep of schouderband. Wel jammer is dat je voor de prijs vanaf 189 dollar een tas krijgt, die van kunstleer is gemaakt. De tassen waren ook al te zien op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Ze zijn online te bestellen bij de fabrikant en ze zijn vanaf half februari verkrijgbaar. De fabrikant verstuurt ze wereldwijd, maar je krijgt pas bij een bestelling te zien hoeveel de verzendkosten naar Nederland bedragen.

Meer info: Versetta online shop

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 juli 2011 om 16:33
Categorie
Accessoires

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.