Reacties voor: Apple stelt meer Apple TV 4’s beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft een tweede groep ontwikkelaars uitgenodigd om de Apple TV 4 voor 1 dollar aan te schaffen, zodat ze er apps voor kunnen ontwikkelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Opmerkelijk dat Apple dit doet, men verwacht niet dat ze voor 1 euro hardware uitgeven die nog niet eens gereleased is. Laat staan na de actie van iFixit.

  2. Nu maar hopen dat de ATV4 in de herfstvakantie uitkomt.
    Hebben we weer een dagje uit naar Keulen toe vanaf ons vakantieadres in Duitsland

  3. Apple TV 4 was het juweeltje tijdens het Apple evenement, maar spijtig genoeg zullen wij als Europezen (aka tweederangsburgers) weer lang moeten wachten om dezelfde content aanbod te krijgen als de VS. Zal nog jaren duren voordat Amazon Prime, Siri afstandsbediening en dergelijke bij ons werken.

  4. @Tom van Zummeren: En hij was de enige niet die ‘t gemist had, dank voor ‘t bijpraten 😀

    Staat trouwens één zin in die eruit springt, doet me op één of andere manier ergens aan denken😉:

    … The site says the app was outdated and riddled with bugs caused by iOS 9. …

    😁

  5. Origineel geplaatst door GgGr
    Apple TV 4 was het juweeltje tijdens het Apple evenement, maar spijtig genoeg zullen wij als Europezen (aka tweederangsburgers) weer lang moeten wachten om dezelfde content aanbod te krijgen als de VS. Zal nog jaren duren voordat Amazon Prime, Siri afstandsbediening en dergelijke bij ons werken.

    Tsja, het valt nog te bezien of we daar héél erg rouwig om moeten zijn.

    Dankzij de te verwachten apps van derden kunnen we vrijwel zeker op korte termijn al content erop tegemoet zien die veel beter geschikt is voor de NL/BE/EU markt dan wat de Amerikaanse consument wordt voorgeschoteld.

    En over de (on)misbaarheid van Siri lopen de meningen ook uiteen. Lees hier tenminste met regelmaat in de reacties dat ik niet de enige ben die er op iPad/iPhone ooit ‘s wat mee gespeeld heeft toen ‘t nog een nieuwe gimmick was, en ‘t vervolgens echt nooit meer gebruikt…

  6. Ik ben developer waar kan ik me aanmelden?

  7. @Joep: had je binnen 24 uur moeten doen na de melding dat het kon. Het is volgens mij nu niet meer mogelijk.

  8. Yeah heb er ook 1 😀 Kan niet wachten om projecten te testen op het echte device 😀

  9. @mark: Reken er maar niet op, ik heb mijn order zojuist geplaatst. Ik verwacht dat het nog even duurt voordat ik hem krijg. Ik ben nog niet beginnen met app ontwikkeling omdat ik dacht als ik er geen een krijg heeft dat geen zin. Als ik hem binnen heb ga ik aan de slag, ik verwacht niet dat apple de ontwikkelaars maar 1 week geeft om te ontwikkelen. Dus ik denk dat je eerder moet denken aan de kerst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.