iPhone 5s met rosegouden case.

Maak van je oude toestel een iPhone 6s mini in roségoud

Wil je een iPhone 6s mini in roségoud? Dan zul je je iPhone 5s moeten voorzien van een speciale case. In China circuleren al foto's van dergelijke cases.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5s met rosegouden case.
Voordat je een gat in de lucht spring over deze iPhone 6s mini in roségoud: het is fake. In werkelijkheid gaat het om een iPhone 5s, die je met een roségouden case het uiterlijk van een iPhone 6s mini kunt geven. In China worden ze al geproduceerd.

iPhone 6s mini? Welnee, een case

Je zult dan ook even bij je favoriete Chinese webwinkel moeten kijken of ze al deze ‘ombouwkit’ verkopen. De foto’s circuleerden aanvankelijk om het gerucht aan te wakkeren dat Apple met een 4-inch iPhone 6s mini bezig is, maar al snel werd duidelijk dat het slechts om een case ging. Om zo geloofwaardig mogelijk te zijn, zul je een iPhone 5s in het hoesje moeten stoppen, want de gelijkvormige iPhone 5 heeft nog geen Touch ID.

iPhone 5s met rosegouden case.

Er circuleren al een paar weken geruchten dat Apple bezig zou zijn met een 4-inch iPhone, bedoeld voor mensen die wel de nieuwste technologie willen, maar de huidige modellen te groot vinden. De kans dat Apple een dergelijke iPhone nog aankondigt na het grote iPhone-evenement van 9 september, is niet zo groot. De grotere modellen verkopen als zoete broodjes, dus er is voor Apple eigenlijk geen reden om een apart model te maken voor een relatief kleine doelgroep.

iPhone 6s mini

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2015, 17:26
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6s, rosegoud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.