Reacties voor: ‘Massaproductie mogelijke iWatch-schermen eind 2013’

LG Display start eind 2013 met de productie van flexibele OLED-schermen, die wel eens voor de iWatch bedoeld kunnen zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Dit gaat niks worden. Een horloge is een sieraad. Het is niet cool om hetzelfde sieraad om je pols te dragen

  2. Waarom gebruiken ze niet gewoon het materiaal dat ze gebruiken voor de iPhone 5? Dat buigt toch ook door ;p

  3. @Rotte appel:

    En allemaal wel de dezelfde smartphone hebben is wel cool:-/

  4. Tsja Rotte appel, ik kan me een filmpje herinneren dat volgens mij 15 jaar geleden is opgenomen, waarbij iedereen zegt die geinterviewd wordt dat ze nóóit een mobieltje zouden willen en het totaal onnodig vonden.

    Nou, dat is inmiddels ook wel anders gebleken 🙂 En dit hoeft netuurlijk niet de enige in zijn soort te blijven, ik neem aan dat er gerust variatie in aan zal worden gebracht in de toekomst, als de techniek het toelaat.

  5. @Rotte appel:

    Precies! Ik snap die hele hype rondom die “Smart” Watches niet! Een beetje ongeïnteresseerd de hele dag naar je horloge zitten kijken die elke dag óók nog eens opgeladen moet worden. Het wordt een horloge voor de grijze muizen!

  6. Volgens mij wordt dit een succes. Zo’n smartwatch zal nooit een smartphone vervangen, daarvoor is het te klein. Maar het is wel een handig hulpmiddel om snel even een sms, post, tweet enz te checken.

  7. Haha
    Inderdaad @Spaan:

  8. Ik denk dat een smartwatch met al zijn mogelijkheden een perfecte aanvulling is voor al die losers die momenteel een smartphone bezitten en er de hele dag mee spelen. (Ik ben er zelf ook een;-)
    Je kunt je navigatie op je pols volgen zonder er je telefoon voor uit de zak te halen. Muziek aansturen misschien wel foto/video’s maken etc.

    Het hebbedingetje voor de gadgetfreak.

  9. @rotte appel:
    Hoezo ‘gaat niks worden’ ?
    Slechts weinig mensen kunnen het zich veroorloven een uniek (one of a kind) sieraad te kopen/dragen. Ergo: heeeeeel veel mensen dragen dezelfde sieraden.
    Het dagelijkse beeld van het leven toont dezelfde spijkerbroeken, dezelfde schoenen, dezelfde jassen, brillen, fietsen, auto’s, huizen, TV’s, telefoons, meubels, haardracht, etcetcetcetcetcetcetcetc…. Waarom wordt het dan vlgs jou een probleem dat men dezelfde iWatch niet zouden willen dragen?
    Dat boeit de mensen voor geen meter, de gadget (want dat gehalte zal groot zijn) is hetgeen wat zal boeien en dus verkopen (uiteraard afhankelijk van z’n prijs).
    @egon: jij kijkt natuurlijk nooit op je (gehypte) smartphone
    @appel: kom maar om met dat sieraad, mits leuk geprijsd wil ik em graag om m’n pols!

  10. Buigzaam of niet: Ik wil m hebben!

  11. Zonder te weten wie deze hele hype teweeg brengt, vind ik het allemaal prachtig.
    Maar ik zie liever dat ze eerst de bestaande ambities (Siri lokalisatie) en de verouderende iOS user interface eens onder handen nemen.

    Daar heb je meer aan dan geleuter over wapperende flexibele glasschermen of -scherven, vloerbare metalen, zelforganiserende zonnepanelen e.d.

  12. Wat gaat samsung hun copie van de iWatch noemen? Ze zijn al druk bezig denk ik om een naam te verzienen..

  13. Of linker/rechterhand horloge (als je die als sieraad wilt drageb) en aan de andere kant de iWatch. Deze zal meer zijn voor andere dingen dan alleen de tijd aflezen.

  14. Origineel geplaatst door NaviPhone: Wat gaat samsung hun copie van de iWatch noemen? Ze zijn al druk bezig denk ik om een naam te verzienen..

    Galaxy watch!

  15. Beetje simpele redenatie dat een horloge een sierraad is en niemand het zelfde sierraad wilt hebben. Stel dat is zo he, waarom maken ze dan massa’s van het zelfde type horloge?

    Je ziet vaak een hype waar veel mensen met het zelfde horloge lopen. Het past bij een “imago” en dat zelfde zal gaan gebeuren met een iWatch. De echte horloge freaks lopen met een klokje van 2K en ver daar boven rond. En nee die zullen geen iWatch gaan dragen. Maar dat is ook geheel de doelgroep niet.

    Een hype creeren, marketing en een mooi goed te gebruiken product is de sleutel tot hoge verkoop cijfers. Iets wat Apple de afgelopen jaren keer op keer laat zien dit te beheersen.

  16. Origineel geplaatst door NaviPhone
    Wat gaat samsung hun copie van de iWatch noemen? Ze zijn al druk bezig denk ik om een naam te verzienen..

    Sorry, hoor, maar Samsung heeft jaren geleden (in 2009) al een horloge-telefoon met touchscreen op de markt gebracht. Als er iemand wat aan het kopiëren is, dan is het Apple wel. 😉

  17. Origineel geplaatst door Egon
    @Rotte appel: Precies! Ik snap die hele hype rondom die “Smart” Watches niet! Een beetje ongeïnteresseerd de hele dag naar je horloge zitten kijken die elke dag óók nog eens opgeladen moet worden. Het wordt een horloge voor de grijze muizen!

    Leg mij dan eens uit wat het verschil is tussen mensen die heel de dag naar een horloge of heel de dag naar een telefoon zitten te kijken?? De zombie-invasie die je om je heen ziet zal er niet erger of minder door worden…

  18. @barend:

    Oh sorry, jij zit dus de hele dag naar je iPhone te staren en je bent blijkbaar vergeten hoe mensen met elkaar communiceren dmv lichaamstaal!

    Als jij met iemand een biertje zit te drinken en diegene kijkt om de 2 minuten naar zijn “Analoge” horloge dan kan dat maar één ding betekenen:

    Hij wil weg!!! Hij is die blinde Apple-verheerlijken van je beu!

  19. Egon: Je kunt het natuurlijk ook omdraaien. Hij of zij kijkt op de iWatch omdat je iemand bent die dingen negatief benaderd en het enthousiasme van de gesprekspartner louter omdat jij dat vindt de grond in boort. Toch wel knap dat jij dat met je lichaamstaal had kunnen verbloemen. De iWatch? Kan er niet op wachten. Stel je voor: om je rechterpols een Cartier en aan de linkerpols een iWatch! Nieuwe trend?

  20. @Egon:

    Zo, jij kan lekker lezen zeg!!! Als je mijn bericht nou ook nog eens begrepen had dan had je daar uit op kunnen maken dat ik bedoel dat iedereen om je heen al de hele dag met hun telefoon bezig is. Uit het feit dat ik dat zombie-invasie noem blijkt volgens mij maar al te goed hoe ik daar over denk. Maar wellicht had ik het in Sesamstraat-taal aan je moeten uitleggen…

  21. Hahahaaaaa Egon heeft geen smartphone :-p
    (Geen tijd voor; hij loopt de hele dag te bodylanguagen……)

  22. “LG Display heeft bekendgemaakt dat ze vanaf eind 2013 flexibele OLED-schermen kunnen maken.”

    Reken er maar niet teveel op!
    De nieuwe iMac schermen die gemaakt/gelast worden door LG lopen ook steeds meer vertraging op. Termijn van levering is net weer verhoogt in de Apple store. Was 4 tot 6 weken is nu 5 tot 7 weken voor de iMac 27″. Ik wacht inmiddels al 8 weken!

  23. Om nog even op deze discussie in te haken: ik denk, of eigenlijk hoop ik een beetje, dat we met z’n allen behoorlijk geschockt zullen zijn door de functies die dit horloge biedt. Meer dan tweets en e-mails ontvangen, meer dan app en horloge verbinden alleen, meer dan GPS informatie doorgeven. Wat het wel precies zal kunnen heb ik geen flauw idee van. De iPhone-presentatie in 2007 ligt me echter nog maar al te goed bij en het wordt tijd dat Apple weer eens iets innovatiefs introduceert. Ook zij weten dat. Kijk alleen maar naar het marktaandeel dat gigantisch is gekelderd in de laatste paar maanden. Aandeelhouders willen iets nieuws en de druk is hoog. Heel hoog.

  24. Lijkt me leuk als hij zegmaar in plaats van die balk boven het scherm van je iPhone een zonnepaneeltje heeft, zodat hij zelf zijn energie oplaad… ;p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.