Eccentric: kalfslederen iPad mini-sleeve van Nederlandse ontwerpers

De Eccentric is een iPad mini-sleeve ontworpen door het Nederlandse Basics in Design, die bestaat uit kalfsleer en suede.

Basics in Style EccentricHet Nederlandse designteam Basics in Style heeft een iPad mini-sleeve ontworpen, die met de hand in Italië wordt gemaakt van kalfsleer. Aan de binnenkant van de Eccentric zit een extra laag suède in een bepaalde kleur, die je iPad mini moet beschermen tegen mogelijke vallen en krassen. Deze laag suède kan bestaan uit de kleuren blauw, grijs, bruin, roze en mintgroen. De designsleeve is wel duurder dan gewone, gangbare iPad mini-hoezen: één exemplaar kost je 69 euro.

Naast het bieden van bescherming biedt de Eccentric geen extra mogelijkheden. Basics in Style zegt zich dan ook vooral te hebben gericht op het maken van een stijlvolle iPad-hoes. Ook het productieproces is voor de ontwerpers belangrijk: de hoezen zouden in een Italiaans familie-atelier zijn geproduceerd.

Je kunt de Eccentric kopen in de webshop van de ontwerpers. Ook zouden de hoezen in een aantal winkels moeten liggen, maar alleen Pinth Vintage Luggage in Haarlem staat op de site als retailwinkel vermeldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2013, 10:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhoneclub, jailbreak, lockscreen, rss, sleeve, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.