Steelcase Gesture: bureaustoel voor comfortabel iPhone-gebruik

De Steelcase Gesture is een bureaustoel ontworpen op basis van onderzoek naar tweeduizend mensen, die het zo comfortabel mogelijk moet maken je iPhone te gebruiken.

Steelcase GestureDe nieuwe Steelcase-bureaustoel Gesture is speciaal gemaakt voor smartphone-bezitters. De leuningen op de stoel zijn namelijk zo gepositioneerd, dat het zo comfortabel mogelijk moet zijn om zittend je iPhone of iPad te gebruiken. Steelcase zegt de zitpositie van tweeduizend mensen te hebben onderzocht om tot deze conclusie te komen. Hoewel de stoel is gemaakt om comfortabel je iPhone op te gebruiken, stelt Steelcase dat je hem ook gewoon aan je bureau met een computer kunt gebruiken.

De Steelcase Gesture lijkt veelbelovend: traditionele bureaustoelen zijn immers gemaakt om traditioneel werk te ondersteunen, terwijl de manier waarop we werken verandert dankzij nieuwe technologie zoals de iPhone. Je moet je alleen afvragen hoeveel mensen actief een tablet of smartphone op hun bureaustoel willen gebruiken. Door het handzame formaat kun je immers net zo goed op de bank gaan zitten, of onderweg je mail bekijken. Steelcase staat echter al langer bekend om hun hoogwaardige bureaustoelen, waardoor de Gesture zonder de iPhone-handzaamheid wellicht al een fijne stoel is. De Steelcase Gesture zal vanaf de herfst worden verkocht. Hoeveel hij dan zal kosten is nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2013, 18:00
Categorie Accessoires
Onderwerp case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.