Reacties voor: Maggy Magazine-app: onbeperkt tijdschriften lezen voor vast maandbedrag

Maggy is een tijdschriftenkiosk op de iPhone. Via de app lees je onbeperkt artikelen van 24 populaire tijdschriften, waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. De Leesmap 2016? 🙂

    Wel een goed idee. En ook best betaalbaar als je kijkt wat al die abonnementen kosten op elk blad.

  2. Klinkt interessant, maar ik ga het pas overwegen wanneer er een iPad app is.

  3. Origineel geplaatst door Andre
    Klinkt interessant, maar ik ga het pas overwegen wanneer er een iPad app is.

    1 van mij erbij 😉

  4. Voor de mensen die tijdschriften liever op een iPad willen lezen: Bliyoo van Bruna.
    Biedt niet dezelfde titels en kost €9,95/maand, maar mogelijk ook/wel interessant?

  5. Idd Bliyoo. Waarom wordt dit genoemd??? N gedaagde concurrent zou ik zeggen…

  6. @Kotter: je kunt de app nu wel installeren op een iPad, maar hij is alleen niet designed voor iPad. De echte iPad app komt naar verwachting in maart.

    @XIII: in Maggy zijn ook tijdschriften van Hearst en WPG te lezen voor de €5.99 per maand. Dat is (voor zover ik weet) niet bij Bliyoo het geval.

  7. @Maggy: Sterker nog bij Bliyoo kun je ook een hoop boeken lezen. Aanbod zal altijd verschillen. Bliyoo heeft vast en zeker tijdschriften die deze app niet heeft. Daarentegen als je echt alleen maar tijdschriften leest dan zou dit best interessant kunnen zijn.

    • Door de nogal onopvallende herlancering van Bliyoo (vroeger heette het immers Tablisto), ben ik die straal vergeten. Ik heb het nu aan het artikel toegevoegd, want het is inderdaad een goede concurrent met ongeveer dezelfde insteek.

  8. @Sil: Klopt, Bliyoo heeft een hoop boeken die je goed kunt lezen in hun app + ook een aantal tijdschriften die Maggy niet heeft. We kiezen er overigens heel bewust voor om niet alle tijdschriften op te nemen, om zo kwaliteit te kunnen borgen. Natuurlijk hebben we ook nog een hele lijst van tijdschriften op onze wishlist staan

  9. Is de titel niet verwarrend? Kan ik voor dit bedrag gehele tijdschriften lezen of geselecteerde artikelen?

  10. @kanniet: Voor dit bedrag krijg je alle content uit de magazines. Wij raden artikelen aan, maar je kunt ook zelf gewoon alle artikelen uit ieder magazine lezen. Probeer het gerust 30 dagen gratis 😉

  11. Gedownload en proefabonnement genomen. Beetje verneukeratief: je abonneert je automatisch. Dus meteen na abonneren via je gegevens de automatische continuering in de instellingen Uitzetten! Overigens was installeren een crime, Is de app onoverzichtelijk en staan Psychologie Magazine en Happiness niet tussen de aangeboden tijdschriften. Wel een fiets magazine voor vrouwen en een tijdschrift voor vrachtwagenchauffeurs. Plus Vrij Nederland en Zin. Heel veel persoonlijke info gevraagd en als je de App opent moet je dus eerst op de klop drukken dat je je abonneert voor 5,99 per maand. Enge bedoening.

  12. @Maggy: waar vind ik de lijst met beschikbare tijdschriften. Dank. Peter

  13. @Cb3: Dank voor je feedback. Zou je mij willen laten weten wat er mis ging met installeren? Allicht dat wij aanpassingen kunnen maken in de on-boarding. De informatie over Psychologie en Happinez komt helaas van een andere bron. Wij hebben in ons persbericht nooit genoemd dat deze titels er in staan. Is het nog mogelijk om deze er uit te halen Gonny? Bij voorbaat dank!

    Dat er vooraf een koppeling met de bank gemaakt wordt, is een beetje de norm in ‘all you can eat’ landschap. Wij hebben hiervoor gekeken naar hoe andere partijen als Netflix en Spotify dit doen om het wiel niet nog een keer uit te vinden.

    Mocht jij nog feedback hebben over hoe we de app zelf kunnen verbeteren dan is dat hartelijk welkom. Dat kan hier of via de mail naar team@justmaggy.nl

    @Peter: In de omschrijving van de app in de App Store staan alle titels opgesomd. Ze staan nu ook in een carousel op de website, maar ik zal zorgen dat ze daar duidelijker worden aangegeven.

    Thanks both!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.