MacPaw Setapp Mobile

Reacties voor: Alleen in de EU: MacPaw start in april met Setapp Mobile-appwinkel

Dankzij iOS 17.4 is het mogelijk om marktplaatsen voor apps te openen, buiten de App Store om. MacPaw is het eerste bedrijf dat concrete plannen bekendmaakt om een eigen alternatief voor de App Store op te tuigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Top! Ik gebruik Setapp dagelijks op de Mac dus ik ben zeker geïnteresseerd.

    Reageer op Tom

  2. Ik vind setapp een leuk idee maar in de praktijk vind ik de kwaliteit en het nu van de apps nogal tegenvallen. De zoveelste timer, notepad, lijstjes app etc. Ik ben bang dat het op ios niet anders gaat zijn.

    Reageer op Erik-jan

    • Helemaal mee eens. In eerste instantie leek het aanbod aan apps me wel aantrekkelijk. Maar als je eenmaal een fijne app voor je to-do’s, agenda etc heb gevonden, ga je de andere 10 opties niet gebruiken. Hierdoor blijven er in mijn ogen te weinig apps over om het bedrag te rechtvaardigen

      Reageer op Rik

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.