Mac ontgrendelen met je Apple Watch in macOS Sierra

macOS Sierra 10.12.6 update nu te downloaden via de Mac App Store

Apple heeft zojuist macOS Sierra 10.12.6 vrijgegeven. Deze nieuwe versie voor geschikte Macs lost enkele bugs op, verbetert de prestatie en heeft een betere beveiliging. Lees hier hoe je deze update downloadt.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Heb je een Mac die werkt met macOS Sierra? Ga dan snel naar de Mac App Store, want er staat weer een nieuwe update voor je klaar. macOS Sierra 10.12.6 is nu beschikbaar voor iedereen met de juiste Mac. In deze nieuwe versie van macOS Sierra zijn bugs opgelost en is ook de beveiliging verbeterd. Verder bracht Apple vanavond ook een kleine update van iTunes uit voor Mac-gebruikers.

Mac ontgrendelen met je Apple Watch in macOS Sierra

macOS Sierra 10.12.6 downloaden

macOS Sierra 10.12.6 is alweer de zesde update voor macOS Sierra en de vierde update die alleen al dit jaar beschikbaar gekomen is. Na macOS 10.12.3 in januari, 10.12.4 in maart en 10.12.5 in mei, is het nu dus de beurt aan deze zesde versie. In alle voorgaande versies stonden bugfixes en verbeterde beveiliging centraal, ook al bracht macOS Sierra 10.12.4 wel Night Shift naar de Mac. Wat betreft de nieuwe update macOS Sierra 10.12.6 hoef je alleen te rekenen op bugfixes, prestatieverbeteringen en betere beveiliging. Mocht er meer bekend worden over de exacte bugfixes in macOS Sierra 10.12.6, dan werken we dit bericht bij.

Tijdens de testperiode, die van start ging op 17 mei, zijn er geen nieuwe functies ontdekt. Deze bewaart Apple voor macOS High Sierra 10.13 die later dit jaar verschijnt. Als je meer wil lezen over macOS High Sierra 10.13, de opvolger van macOS Sierra, dan ben je bij ons macOS High Sierra 10.13 dossier aan het juiste adres. Daar lees je ook voor welke Macs deze nieuwe aankomende versie geschikt is.

Om macOS Sierra 10.12.6 te downloaden, hoef je alleen maar naar de Mac App Store te gaan. In het Updates-tabblad verschijnt vanzelf de nieuwste versie, waarna je deze alleen hoeft te downloaden. De update is pas net verschenen, waardoor het nog even kan duren voordat je hem ziet. Nadat je de update gedownload hebt, wordt deze automatisch geïnstalleerd. De installatie kan even duren en je Mac wordt vanzelf opnieuw opgestart.

iTunes 12.6.2

Apple heeft vanavond ook een kleine update voor iTunes uitgebracht, die je kunt downloaden via de Mac App Store. In versie 12.6.2 vind je kleine performanceverbeteringen, maar geen nieuwe functies. Die werden wel toegevoegd bij iTunes 12.6 toen Apple afgelopen maar nieuwe functies voor het huren van films toevoegde. Het houdt in dat je eenmaal hoeft te huren en vervolgens overal kunt kijken. Later dit jaar zal iTunes beschikbaar zijn in de Windows Store, zodat je het kunt gebruiken in combinatie met Windows 10 S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2017, 21:59
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen firmware, macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.