Apple brengt macOS Sierra 10.12.1 beta 2 uit voor ontwikkelaars en publieke testers

Apple heeft de twee beta van macOS Sierra 10.12.1 uitgebracht, voorlopig alleen voor ontwikkelaars. Deze tweede beta bevat op het eerste gezicht geen nieuwe functies, maar vooral bugfixes.

macos-sierra-beta-programma

Apple heeft vanavond de tweede beta van macOS Sierra 10.12.1 uitgebracht. Het gaat om een beta voor de eerste kleine update van macOS Sierra. Deze beta-ronde lost slechts enkele bugs op en voegt geen nieuwe functies toe. Mochten er in de tweede beta toch nieuwe functies ontdekt worden, dan werken we dit bericht bij.

macOS Sierra 10.12.1 beta 2 bevat bugfixes

macOS Sierra voegt Siri toe aan elke Mac, geeft het Berichtencentrum een nieuw uiterlijk en voegt nog meer handige functies toe.

De tweede beta van macOS Sierra 10.12.1 is momenteel beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke betatesters. Beide kunnen de update downloaden via de Mac App Store. Gewone gebruikers moeten nog een paar weken wachten. De uiteindelijke versie komt dit najaar beschikbaar voor iedereen met een geschikte Mac.

Bekijk ook

macOS Sierra 10.12: het complete overzicht

Alles over macOS Sierra 10.12 voor de Mac, dat in 2016 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de Sierra functies, release, nieuws en meer.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.