Reacties voor: ‘MacBooks met vernieuwd toetsenbord komen halverwege 2020’

Maar waar blijft de 16-inch MacBook Pro?
Apple breidt haar MacBook-assortiment in halverwege 2020 uit met nieuwe modellen met een verbeterd toetsenbord. Dit nieuwe toetsenbord krijgt volgens de Apple-analist Ming-Chi Kuo een nieuw schaarmechanisme. Maar waar blijft dan die 16-inch MacBook Pro?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het is een drama. Ik heb 3 recente MacBook Pro’s in gebruik en alle 3 hebben ze problemen met loszittende en vastzittende toetsen. Wederom een afspraak moeten maken met Apple Genius bar.

  2. Hopelijk gaat mijn MacBook Pro 2011 nog even mee dan. Apple met hun flop toetsenbord wil ik eigenlijk niet in huis. Het bijna net als een auto kopen waarmee je weet dat het een ontwerp fout heeft en je zeker weet dat je in pan kan vallen.

  3. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na nieuwe voorspelling van Ming-Chi Kuo.

  4. Verdorie, ik ben toe aan vervanging! Maar vertik het nog zo’n probleem geval als mijn 2017 versie te kopen.

  5. @Johnnydebelg: Op de wip om over te gaan naar apple devices. De balans is terug naar MS

  6. Binnenkort zal ik een nieuwe moeten aanschaffen, kan dit wel rekken tot half 2020 maar het mag niet te laat komen… anders wordt het een mooie Microsoft laptop 😉

  7. Ik wacht al een tijdje op een nieuw toetsenbord, na alle rampverhalen koop ik geen MacBook met het huidige toetsenbord. Dan nog maar ff uitzingen met m’ n MacBook late 2008! Die het overigens nog steeds best doet 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.