Mac mini 2023 spec sheet

Reacties voor: Deze 8 details van de nieuwe Mac mini 2023 moet je kennen

De Mac mini 2023 biedt op het eerste gezicht alleen maar een snellere chip dankzij de M2- en M2 Pro-versie, maar wie iets beter kijkt ziet nog meer verbeteringen. We hebben de belangrijkste details en ontdekkingen van de Mac mini 2023 voor je verzameld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Dat wordt een moeilijke keuze: Ik heb twee monitors (geen 4K, maar genoeg om mee te werken) en een iPad air 2022. Ik wil mijn intel MacBook vervangen, die nu aan de twee monitors is gekoppeld. De Mac Mini wordt dan best interessant. iPad mee voor onderweg en Mac Mini voor thuis. Moet er wel een Webcam en speakers bij kopen.

  2. Dit wordt ook mijn volgende pc. Als ik de instap prijzen vergelijk met de Mac of Mac mini dan liever de mini met een widescreen erbij. Voor de prestaties hoef ik het niet echt te laten, aangezien ik voornamelijk wat Office programma’s gebruik en beetje mail en rond surf op Safari.

  3. Ik heb de M1 Mac Mini instap en sinds alle business applicaties die ik gebruik Apple Silicon ondersteunen loopt ie als een zonnetje. 20 tabs open met development tools, en allerlei SaaS applicaties met Teams, Zoom en Office erbij. Hij geeft geen krimp. Ik heb alles in de cloud staan dus ook 256GB is genoeg en heb er een 2TB schijf aanhangen voor backup (met name foto’s/videos) . Hij stuurt een 38” 4K scherm aan op 75Hz.

    Ik had hem gekocht om de M1 te proberen totdat de 3nm zou komen (die ik nu al had verwacht) maar voorlopig heb ik niets anders nodig. Ik hoop wel op een M3 Air 15” in de toekomst voor de mobility. Een M3 Pro Mac Mini lijkt me straks ook leuk maar voorlopig dus eigenlijk niet nodig. Die M1 is veel te goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.