Apps in dock zetten met Lock Launcher

Reacties voor: Zet 24 appiconen op je iPhone-toegangsscherm met deze truc

Dankzij Lock Launcher
Wil je vanaf je toegangsscherm snel allerlei apps openen? Of misschien wil je je Dynamic Island vullen met appicoontjes? Dat kan met deze app, die plaats geeft aan maar liefst 24 icoontjes!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Welke Lock Launcher app gaat het hierom?, Er zijn er 2 met dezelfde naam, één met een slot icoontje en de ander met een raket icoontje (linkje zou handig zijn)

    Kan dit ook op een iPhone 8+ of alleen nieuwere iPhones?

    • @Bas: Ah ja, ik had natuurlijk even de link naar de App Store en een downloadblok moeten toevoegen. Nu gedaan.

      Live Activiteiten werkt op alle toestellen waarop je iOS 16.1 kunt installeren, dus ook de iPhone 8. Dynamic Island werkt uiteraard alleen op de iPhone 14 Pro (Max) en opvolgers.

  2. Als je telkens 9 apps in 4 mappen zet en die mappen in de Dock plaatst, heb je wel 36 apps binnen handbereik. Zonder dat daarvoor een afzonderlijke app nodig is.

  3. Origineel geplaatst door Joop
    Als je telkens 9 apps in 4 mappen zet en die mappen in de Dock plaatst, heb je wel 36 apps binnen handbereik. Zonder dat daarvoor een afzonderlijke app nodig is.

    Dit is vanaf je lock screen…daar kun je geen mappen maken.

  4. Hallo, na het installeren van Lock Launcher heb ik nu een teller in het Dynamic Island staan die optelt tot 60 en dan weer opnieuw begint. Ik begrijp de betekenis niet en kan ik dit uitschakelen ?

  5. Oplossing gevonden !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.