Liveoptreden Golden Earring op 10 mei in Apple Store Amsterdam

In de Apple Store Amsterdam is 10 mei om 14:00 uur eenoptreden van Golden Earring. De muzikanten zullen hun nieuwste album semi-akoestisch spelen. Er zijn 250 polsbandjes voor mensen die erbij willen zijn.

tits n ass albumDeze week brengt Nederlands grootste rockband Golden Earring een nieuw studioalbum uit. In de Apple Store Amsterdam kun je op donderdag 10 mei vanaf 14:00 uur live de semi-akoestische uitvoering van de nummers horen. Wil je erbij zijn, dan kun je morgenochtend vanaf 9:00 uur één van de 250 polsbandjes ophalen in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam (op = op). De toegang is gratis. ‘s Avonds vindt in het nabijgelegen Paradiso de officiële cd-presentatie plaats.

George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk laten met hun nieuwste album zien waarom ze al vijftig jaar aan de top van de nederpop staan. Het album bevat een mix van rocksons en meeslepende ballads en komt op vrijdag 11 mei officieel uit. Apple organiseert vaker optredens in Apple Stores wereldwijd. In de pas geopende Apple Store Amsterdam is het een van de eerste optredens van externe artiesten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2012, 10:18
Categorieën Apple, Apps, Round-up
Onderwerpen apple store, muziek

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.