Nieuwe iPad vanaf deze week in 30 nieuwe landen verkrijgbaar

De derde generatie iPad is vanaf deze week te koop in een dertigtal nieuwe landen, waaronder Taiwan, Curacao en Aruba. De iPad wordt daar op 11 en 12 mei geïntroduceerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store TaiwanApple zal de nieuwe iPad vanaf deze week in 30 nieuwe landen verkopen. Op 11 mei wordt de iPad verkocht in Argentinië, Aruba, Bolivië, Botswana, Brazillië, Cambodja, Chili, Costa Rica, Curaçao, Ecuador, Frans-Guyana, Guadeloupe, Jamaica, Kenia, Madagascar, Malta, Martinique, Mauritius, Marokko, Peru, Taiwan, Tunesië en Vietnam. 12 mei komen daar de landen Bahrein, Egypte, Jordanië, Koeweit, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten bij.

Vooral Taiwan zal voor Apple een belangrijk verkooppunt zijn: met China als Apple’s op één na grootste afzetmarkt, zal de iPad het op dit buureiland vast ook goed doen.

De iPad was in de eerste verkoopweken alleen verkrijgbaar in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk. Een week later werd hij ook in Nederland en België verkocht. Met de bovenstaande landen erbij, is de iPad in 87 landen verkrijgbaar. De laatste grote verschijning was op 27 april, onder andere in Colombië en Zuid-Afrika. Op mei 5 mei werd de iPad stilletjes in Turkije verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:21
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad 3, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.