Reacties voor: ‘Live jailbreak iPhone 5 op MyGreatFest waarschijnlijk’ (jailbreak)

Een live iPhone 5 jailbreak tijdens MyGreatFest is hoogst waarschijnlijk volgens p0sixninja van het Chronic Dev Team. iPhoneclub doet ter plaatse verslag van MyGreatFest op 17 september.
Paul Pols -

Reacties: 10 reacties

  1. Een beetje off-topic, maar ik wacht nog altijd op een unlock voor een 3GS met 4.3.3… Ik vind het best lang duren allemaal…

    On Topic: Blijft prachtig dat jailbreaken, alleen vrees ik dat het straks met de Cloud diensten van Apple een stuk lastiger gaat worden.

  2. Ik begrijp de euforie, maar jammer dat p0sixninja zich niet een beetje beheerst. Want nu heeft Apple nog 4 maanden om zich te bedenken en de zaak te dichten.

  3. Het is te hopen dat het waar is, maar zoals in diverse tweets over en weer is opgemerkt, het is erg onwaarschijnlijk. We praten hier over een jailbreak

    – van een apparaat waar nog niets over bekend is
    – van een bootrom die nog niemand heeft gezien
    – van een iOS wat nog in beta is, de definitieve versie kan totaal anders zijn
    – van een apparaat waarvan het niet eens zeker is dat het dan al verkrijgbaar zal zijn, waarschijnlijk is het er nog niet eens.

    En er zijn nog een paar andere onbekende factoren, die het hoogst onwaarschijnlijk maken dat p0sixninja zijn suggestie kan waarmaken.

    Toch knap dat er een compleet artikel gemaakt kan worden over louter gebakken lucht. Dit is komkommertijdjournalistiek.

  4. Origineel geplaatst door Alfred
    Toch knap dat er een compleet artikel gemaakt kan worden over louter gebakken lucht. Dit is komkommertijdjournalistiek.

    Nee, dit is een zeer relevant en wetenswaardig bericht. p0sixninja is niet zomaar iemand en aan zijn geloofwaardigheid moet niet getwijfeld worden. Ondanks de vele onbekenden in het hele JB verhaal geloof ik nooit dat hij zoiets zou zeggen als hij niet heel zeker was.

    En daarbij, jij leest misschien liever dat er weer eens een angry birds update verschenen is, anderen vinden dit waardevoller. Ieder zijn ding.

  5. @v8x:
    Relevant zou ik niet zeggen…
    Er is nog niks bekend over de iPhone 5. Misschien heeft die zelfs wel een andere naam.
    Ook is er niet bekend wanneer de volgende iPhone uitkomt aangezien er nog niks over gezegd is.

    Dus eigenlijk is dit net zo relevant als wanneer ik zeg dat de PlayStation 4 op 13 mei 2013 gehackt is.

  6. Alsof die A5-chip dan niet aangepast is..

  7. Origineel geplaatst door v8x
    En daarbij, jij leest misschien liever dat er weer eens een angry birds update verschenen is, anderen vinden dit waardevoller. Ieder zijn ding.

    Die Angry Birds update vind ik inderdaad interessant, maar relevant jailbreak nieuws ook. Hoewel ik geen iPad2 heb, zou ik niets liever zien dan het bericht dat er een (liefst untethered) jailbreak voor is. Maar dit bericht is flauwekul. De kritische noten die ik heb gezet, zijn niet van mijzelf, maar quotes uit tweets van mensen als Musclenerd en Comex, die op jailbreak gebied hun sporen wel hebben verdiend.

    Ik heb respect voor het werk wat p0sixninja tot nu toe heeft laten zien en ik zou graag zien dat hij zijn opmerking waar kan maken. Maar er zitten teveel onzekere en onbekende variabelen in, dus daarom vind ik het tot nu toe gewoon gebakken lucht.

  8. Jailbreaken zal door Apple nooit voor de 100% gestopt worden. Er is ook voor hun veel te leren van de jongens in het veld

  9. Origineel geplaatst door Pieter
    Een beetje off-topic, maar ik wacht nog altijd op een unlock voor een 3GS met 4.3.3… Ik vind het best lang duren allemaal…

    Het kan wel hoor.
    Mn zoon had zijn 3Gs tegen mn advies toch geupdate naar fw 4.3.3 met een gelockte 3Gs tot gevolg, dus ook niet geactiveerd kon worden via iTunes.
    Ik heb hem eerst gejailbreakt met Redsn0w (versie 18). Daarna heb ik, eveneens met die Redsn0w-versie, de base gedowngrade naar de ipad-baseband.
    Daarna heb ik via Cydia Ultrasn0w geïnstalleerd. Heel belangrijk hierbij is, dat na de installatie van Ultrasn0w NIET(!!!!!!!!) zoals gebruikelijk na een Cydia-install op “reboot toestel” klikt. Het toestel uitzetten met de slide-methode. (Powerknop blijven indrukken totdat slider verschijnt). Korte tijd wachten en dan de 3Gs opstarten. 1e opstart kan ff duren. Done.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.