iPhone X spiegeling

Levering iPhone X verbeterd naar 3 tot 4 weken

De levertijd van de iPhone X is verbeterd: Apple belooft nu 3/4 weken in plaats van de eerdere 5/6 weken.

Goed nieuws voor mensen die nog van plan waren een iPhone X te bestellen. De levertijd van de iPhone X is namelijk verbeterd van 5/6 weken naar 3/4 weken. Ook voor de al lopende bestellingen zal dat betekenen dat het wachten minder lang duurt.

Snellere levering van iPhone X

Toen de iPhone X op 27 oktober in de pre-order ging, liep de levertijd al snel op. Blijkbaar heeft Apple de voorraadsitatie nog eens goed bekeken en is erachter gekomen dat er toch meer toestellen op transport kunnen. Daardoor kan de levertijd in veel landen omlaag. Niet alleen in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Japan en China. De iPhone X gaat over een paar uur in veel landen in Europa, Noord-Amerika, Azië/Pacific en het Midden Oosten in de verkoop. Als eerste krijgen klanten in Nieuw Zeeland en Australië hun toestellen in handen, net als in alle landen om 8:00 uur lokale tijd.

Levering begin december
Als je nu een bestelling plaatst, krijg je je toestel dus begin december. Als alternatief zou je je geluk zaterdagochtend kunnen beproeven. In ieder geval in België start dan een nieuwe ronde pick-ups. Het heeft geen zin om een bestaande bestelling te annuleren om nu te profiteren van de kortere levertijden. Bestaande orders zullen ook iets naar voren gaan opschuiven en worden dus sneller geleverd.

iPhone X levertijd

Apple kiest hierbij voor een andere aanpak dan veel winkelketens, waarbij de levertijd aanvankelijk kort werd voorgespiegeld, maar waarbij klanten pas later te horen kregen dat het toch tegenvalt. Bij Apple is het precies andersom. Alleen in de VS geldt nog de langere levertijd van 5/6 weken.

Heb je de iPhone X nog niet besteld, maar wil je dat wel, dan kun je hier kijken waar je het best de iPhone X kunt kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2017, 20:06
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone X, levering, voorraad
Device iPhone X

Actuele iPhone X deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.