Reacties voor: ‘Leveranciers beginnen extra vroeg met productie iPhone 7, vanwege complexer design’

Leveranciers van Apple beginnen extra vroeg met voorbereidingen voor de iPhone 7-productie. Het zou te maken hebben met een complexer design.

Reacties: 10 reacties

  1. Hoe gaaf zou het zijn als de iPhone 7 toch wel een compleet nieuw toestel wordt kwa uiterlijk. Tegen alle geruchten en informatie van mensen die al vaker met juiste informatie zijn gekomen in. De iPhone 7 zal ik sowieso weer aanschaffen. Maar hoop wel echt op wat nieuws. Vind de 6 serie op de 3 serie na de lelijkste iphones die er zijn gemaakt.

  2. Als de iPhone 7 geen nieuw uiterlijk krijgt, schaf ik de iPhone SE aan en verkoop mijn 6.

  3. Origineel geplaatst door Ed
    Als de iPhone 7 geen nieuw uiterlijk krijgt, schaf ik de iPhone SE aan en verkoop mijn 6.

    Als de 7 geen nieuw uiterlijk houd houd ik de 6 gewoon, ik ga hem dan niet verkopen de 6 is snel zat.

  4. Hier de 6S .. sla meestal een jaartje over en kies altijd voor de …S versie.
    Ben al mee vanaf de eerste iPhone … en later naar de 4S .. 5S ….

    Maar ik koop het toestel steeds zonder abonnement dus altijd een HAP uit mijn budget ….

  5. Precies, ik verkoop dan mijn 5 en ga dan ook voor de SE waarschijnlijk. Ik vind gewoon dat ie er anders moet uitzien, anders voelt t gewoon raar.

  6. Als de iPhone 7 maar een “kleine” update word, qua design. Dan gaat deze jongen gewoon nog een jaartje wachten. iPhone 6 doet het nog prima. En bij het gerucht dat alleen de “plus” versie de beste features gaat krijgen gaan mijn nekharen overeind staan… Waarom niet in de gewone versie?…

  7. Gaap, let maar op, toestel komt uit en jawel hoor…leveringsproblemen. Lange rijen voor 10-15 toestellen. Paar honderd beschikbaar op releasedate. Gewoon een marketingstunt om de hype te verhogen en langer vast te houden.

  8. Origineel geplaatst door Ed
    Als de iPhone 7 geen nieuw uiterlijk krijgt, schaf ik de iPhone SE aan en verkoop mijn 6.

    Ik ben zeer tevreden over de SE! En om nog meer aan het uiterlijk te doen heb ik me getrakteerd op een walnoot houten hoes uit USA. Ik heb een bloedhekel aan hoesjes maar toen ik deze zag was ik direct verkocht. Voorkant is open. Dus perfecte combi met de SE!

  9. @Mike: Logisch nadenken. Je zou dan kunnen begrijpen dat er zoveel vraag is waar simpelweg niet tegelijk aan voldaan kan worden. Het is allemaal niet zo moeilijk en er is totaal geen reden om zo dramatisch te doen.

  10. Ik wacht et wel rustig af, nu ook verschillende accu fabrikanten.. Elke nieuwe kent zijn “gates”, ben wel benieuwd maar ga dit jaar voor de watch 2 ipv nieuwe iphone. 6s plus is een beest dus geen reden tot vernieuwing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.