Lancering iPhone 3GS rustig van start

T-Mobile en Mobistar hebben vandaag de iPhone 3GS gelanceerd. Bij de lancering in Almere was het rustig, maar bij de winkels van Mobistar stonden toch flinke rijen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile launchT-Mobile is vanochtend in Almere begonnen met de verkoop van de eerste 200 exemplaren van de iPhone 3GS. Vanaf 7:00 uur schreven de eerste belangstellenden zich in om vervolgens plaats te nemen in het speciaal daarvoor ingerichte T-Mobile Hotel. In België konden klanten op zeven locaties van Mobistar terecht. Heel wat Nederlanders besloten de rit naar België te maken. Hoewel Mobistar had aangegeven de eerste toestellen het liefst aan eigen klanten te verkopen, blijken toch veel mensen met succes een simlockvrij toestel te hebben ‘gescoord’.


De belangstelling in België leek daarmee nog groter dan in Nederland, waar volgens woordvoerster Priscilla Tomasoa tussen de 50 en 100 klanten afkwamen op de lancering in Almere.

Voor de lancering in Nederland had T-Mobile sample-artiest Eboman en concertpianiste Iris Hond ingehuurd. Iris speelde een zelf gecomponeerd muziekstuk op twee iPhone-piano’s (slogan op haar website: ‘Iris Hond geeft je vleugels’). Rond 10:00 uur waren alle aanwezigen voorzien van een iPhone met bijbehorend accessoirepakket. Vanochtend begon ook de verkoop in overige T-Mobile Shops en in winkels zoals Belcompany, Saturn en Media Markt.

We zijn benieuwd hoe de situatie ter plaatse in Nederland en België is geweest. T-Mobile verwacht vandaag door de eerste voorraad iPhones 3GS heen te zijn. Toch een toestel misgelopen omdat je je ID was vergeten of de wekker te laat afging? Lange rijen in de T-Mobile shop of bij een van de andere aanbieders? Laat het weten in de reacties!

[flickr]set:72157620584908136[/flickr]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:09
Categorieën Providers, Round-up
127 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.