Apple Watch apps

KPN verkoopt Apple Watch met korting voor vaste klanten

KPN is gestart met de verkoop van de Apple Watch. Klanten met een vast of mobiel abonnement krijgen daarbij 25 euro korting op de aanschafprijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

KPN is vanaf vandaag gestart met de verkoop van de Apple Watch. Klanten van KPN krijgen daarbij 25 euro korting op de aanschafprijs. Voor niet-klanten geldt de normale prijs vanaf €419.

KPN Apple Watch

De Apple Watches zijn vooral bedoeld voor klanten, die al een mobiel of vast abonnement van KPN hebben. Als je tijdens het bestellen van de Apple Watch je 06-nummer of postcode invult, wordt de 25 euro korting verrekend. Het is misschien vreemd dat een mobiele provider ook de Apple Watch gaat verkopen, omdat er immers geen simkaart in zit. Maar het maakt onderdeel van KPN Compleet: de strategie van KPN om klanten een zo compleet mogelijk mogelijk aanbod te geven.

Meer info: shop.kpn.com/smartwatches/

Bijzonder is dat KPN maar liefst 14 modellen in het assortiment heeft opgenomen, waarbij je ook nog kunt kiezen uit verschillende bandjes. Dus twijfelde je nog over de Apple Watch en zocht je naar slinkse manieren om wat van de prijs af te krijgen, dan kun je je smartwatch nu ook bij je provider halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, kpn

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.