Kort iPhone-nieuws: Singapore zonder iTunes Store, onbeperkt iTunes-abonnement, iPhone-templates voor Photoshop

Singapore krijgt vanaf vannacht de iPhone 3G, maar Visual Voicemail en de App Store zijn nog niet beschikbaar. Er zijn nieuwe geruchten over een onbeperkt iTunes-abonnement en ook handig: templates om je eigen iPhone-mockup te maken.

iphone guiSingapore Telecommunications (SingTel) gaat vanaf vannacht de iPhone 3G verkopen, maar gebruikers zullen het wel moeten doen zonder Visual Voicemail en zonder de iTunes Store. Gebruikers moeten een tweejarig contract afsluiten waarbij ze minimaal 200 belminuten en 1GB dataverkeer krijgen.

Drie verschillende Apple-geruchtensites hebben een anonieme tip gekregen dat er een onbeperkt iTunes-abonnement aankomt voor $129 per jaar. MobileMe-abonnees krijgen daarbij $30 korting. Maar eigenlijk zijn er sinds 2005 al geruchten over zo’n abonnement.

Ben je van plan om je eigen Photoshop-mockup van een spectaculaire nieuwe iPhone-functie te maken, dan zijn er nu Photoshop-templates beschikbaar in de vorm van PSD-bestanden.
Downloaden: iPhone GUI PSD
Ook handig: iPhone-iconen en achtergronden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2008, 13:17
Categorie iDevices
Onderwerpen abonnementen, itunes, photoshop, singapore

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.