kinectimals-hond

Kinectimals Unleashed: speel met honden in Microsoft’s nieuwste iOS-game

Microsoft heeft Kinectimals Unleashed uitgebracht, een hondengame waarbij je gaat touwtjespringen, beachvolleyballen en meer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kinectimals unleashedAls hondenliefhebber heb je het komende weekend iets omhanden: je gaat honden verzorgen. Microsoft heeft een opvolger van de eerdere Kinectimals-game voor iOS uitgebracht en die draait helemaal om honden. Speelde je vroeger wel eens Touch Pets Dogs, dan is Kinectimals Unleashed het perfecte vervolg.

Waarschuwing! Gebruikers melden dat deze game nogal eens vastloopt. Ook krijg je onvertaalde teksten in beeld te zien, als je iPhone op Nederlands staat ingesteld. Overschakelen naar Engels lost het op. Bij het invoeren van een naam voor je hond kun je ook een foutmelding te zien krijgen, dat de naam te lang is (ook als je maar één letter invoerde). Erg slordig van Microsoft.

In deze game verzorg je honden en ga je met ze spelen, al loopt er af en toe ook een kat door het beeld. Je komt terecht op het hondeneiland Villeria, waar je bezig gaat met ‘typische’ hondenactiviteiten zoals touwtjespringen en beachvolleyballen. Meer dan 85 honden zitten in deze game, plus nog eens honderden speeltjes en verzamelobjecten om de honden bezig te houden. Microsoft probeert er ook nog een paar euro’s mee te verdienen door een zak met munten te verkopen als in-app aankoop. Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, al loop je wel het risico dat ze daarna een echt hondje willen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2014, 19:56
Categorie Apps
Onderwerp microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.