Kinectimals voor iPhone en iPad verschenen

Microsoft heeft een iOS-versie van Kinectimals uitgebracht voor de iPhone en iPad. In 2010 kwam de game voor het eerst uit voor de Xbox 360.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Kinectimals iphoneMicrosoft heeft met de game Kinectimals vandaag voor het eerst een eigen game voor de iPhone en iPad uitgebracht. Het Xbox 360-origineel kwam in 2010 voor het eerst uit en liet spelers voor de televisie bewegen. De iOS-versie van het spel communiceert met het Kinect-spel, waardoor je nieuwe dieren vrij kunt spelen. Eerder kwam Kinectimals al uit voor Windows Phone 7-toestellen zoals de Nokia Lumia 800.

De Xbox 360-versie van Kinectimals gebruikt de Kinect-camera om spelers in de kamer te detecteren. Vervolgens kunnen zij bijvoorbeeld één van de dieren een commando geven door een beweging uit te voeren. Op de iPhone en iPad gebruik je voornamelijk touchbewegingen om met jouw dier te spelen.

Kinectimals iPhoneDe iOS-versie van Kinectimals kan synchroniseren met het Xbox 360-spel door je iPhone voor de Kinect-camera te houden. Het iOS-spel produceert een QR-code, die de Xbox 360 vervolgens scant om je voortgang in te lezen.

Eerder deze maand bracht Microsoft nog een een speciale Xbox Live-app uit voor de iPhone en iPad. Microsoft’s focus op iOS is opmerkelijk: het bedrijf heeft namelijk een eigen spelcomputer en mobiel OS waar ze apps en games voor ontwikkelen. Ondertussen is Nintendo, Microsoft’s concurrent op de gamesmarkt, er op gebrand om geen spellen op andere platformen uit te brengen.

Downloaden: Kinectimals (€2,39)

Meer informatie: Xbox.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2012, 11:26
Categorie Games
Onderwerpen kinect, microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.