Reacties voor: Kinderen gebruiken iPad vooral voor games, ouders vooral als oppas

Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat 70 procent van de kinderen in gezinnen de tablet ook zelf gebruikt. Van deze kinderen gebruikt 77 procent hem om gedownloade spelletjes te spelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Helemaal waar. Mijn dochter van 3 speelt met de ipod touch voordat ze 1,5 was. Ze vond toen al met gemak foto’s en youtube. Nu met ipad, krijg ik dat ding, niet meer uit haar handen. Geen nintendo spul, kan ze niks mee. Geef haar maar een apple.

  2. @Eveline: wauw 1,5 al? moet je nagaan die kinderen worden steeds slimmer

  3. Indeed, helemaal waar, ipad is de ideale babysit in de wagen en op restaurant, en als je op een zondag wat langer wil slapen.

  4. Mijn zoon met 1,5 jaar ook al (mijn dochter interesseert het niet). Maar het is niet dat kinderen slimmer worden. De interface is intuïtief en voor deze kinderen is het vanzelfsprekend. Toen smartphones en tablets er voor het eerst kwamen vonden wij het wonderbaarlijk, zij groeien er mee op.

  5. Het blijft geweldig om te zien dat kleine kinderen moeiteloos de iPad aanzetten en navigeren naar hun favoriete spelletjes, educatief of niet, maar met een potje Fruity Ninja zie ik de hand-oog coördinatie drastisch verbeteren!

  6. Mijn zoon (bijna 3) speelt ook al zeker een jaar met mijn iPhone. “boe spelen” noemt ie het, naar het eerste spelletje KoeDoetBoe. Helaas betrap ik hem er alleen heel vaak op dat ie dingen doet die hij niet mag. Waaronder apps verwijderen (kan dat uit?) en bellen… Maar die grenzen zijn ook wel erg lastig aan te geven. De iPad blijft ie van af. Durf ik hem niet te geven te bang dat het valt…

  7. Foldable PU Leather Case for iPad 2 with Adjustable Stand
    http://c7r.de/M397

  8. bij ons komen er voorlopig geen ds -en het huis in, want we hebben tablets. naast spelletjes zijn ze gelukkig nog te porren voor de AppyBook boekjes die mama maakt. dus een beetje educatie is er wel mee te doen.
    trouwens ook leuk: Europe puzzle map, alleen jammer dat het alleen in de Engelse taal is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.