John Malkovich gebruikt Siri in nieuwe reclames

In een nieuwe reclame voor Siri gebruikt John Malkovich de dienst om verschillende vragen te beantwoorden. In eerdere reclames kwamen Zooey Deschanel en Samuel L. Jackson voorbij.

John MalkovichNa Samuel L. Jackson en Zooey Deschanel heeft Apple John Malkovich ingeschakeld voor twee nieuwe televisiereclames. In de video’s zit de bekende acteur in een grote stoel, terwijl hij naar operamuziek luistert en Siri verschillende vragen stelt. In de reclame ‘Joke’ stelt Malkovich verschillende simpele vragen aan Siri, waarna hij aan haar vraagt om een grap te vertellen. De clip ‘Life’ laat zien hoe Siri het leven beschrijft.


Siri’s televisiereclames hebben voor de nodige ophef gezorgd. Apple is inmiddels meerdere malen aangeklaagd, omdat Siri in het echt veel minder effectief werkt dan in advertenties. Siri zou er veel langer over doen om een antwoord op een vraag te vinden, terwijl het gegeven antwoord lang niet altijd zou kloppen. Siri bevindt zich op het moment nog in een bètafase.

https://www.youtube.com/watch?v=hiBIT8Kgr4w&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=0t-lsULa8ZM&feature=player_embedded

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.