Vodafone introduceert buitenlandbundel van 2 euro per dag

Vodafone introduceert een buitenlandbundel van 2 euro per dag. Voor die prijs kun je 20 minuten bellen, 20 minuten gebeld worden, 20 sms'jes versturen en 35MB mobiel internetten. Zakelijke gebruikers betalen 4 euro per dag.

vodafone alles in 1Vodafone kondigt aan dat ze als eerste Nederlandse provider een gecombineerd bundel voor het buitenland aanbieden. Met Alles-in-1 Op Reis kunnen reizigers in 42 landen bellen, sms’en en internetten voor 2 euro per dag. De bundels zijn vanaf 15 juni 2012 beschikbaar voor particulieren en zakelijke gebruikers. Wie de bundel als consument afsluit kan dagelijks 20 minuten bellen, 20 minuten gebeld worden, 20 sms’jes versturen en 35MB mobiel internetten. Zakelijke gebruikers betalen 4 euro per dag voor 40 minuten bellen, 40 minuten gebeld worden, 40 sms’jes versturen en 40MB internetten.

bundel alles in 1 op reisDe bundel hoeft maar één keer aangezet te worden en schakelt zichzelf automatisch weer uit als je in Nederland terug bent. Alleen als je daadwerkelijk in het buitenland gebruik maakt van je smartphone of roaming inschakelt, wordt op die betreffende dag de 2 euro in rekening gebracht. De bundel is handig voor mensen die regelmatig naar populaire vakantielanden gaan. De gehele EU, Turkije, Australië en Japan vallen onder de 42 voordeellanden waar de bundel geldt. De Verenigde Staten en Canada ontbreken bijvoorbeeld in het lijstje. De Alles-in-1 Op Reis-bundel is beschikbaar voor vrijwel alle Vodafone-klanten, zowel prepaid als met abonnement.

Met de Datacalculator van Vodafone kun je vooraf berekenen hoe snel je de bundel van 35/40MB opgemaakt hebt. 35MB betekent ongeveer 350 mailtjes zonder bijlage, 175 mobiele pagina’s openen, 600 posts op Facebook plaatsen of 50.000 WhatsApp-berichten versturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 15:39
Categorie Providers
Onderwerpen roaming, vakantie, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.