Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iTunes Plus ook in Nederland voor 0,99 euro

Apple heeft in een persbericht bekendgemaakt dat ook in Nederland de prijs van alle iTunes Plus-nummers omlaag gaat naar 99 eurocent. Er zijn nu meer dan 2 miljoen DRM-vrije nummers in de iTunes Store aanwezig.

iTunesApple heeft een paar minuten geleden in een persbericht bekendgemaakt dat ook in Nederland en België de prijs alle iTunes Plus-nummers wordt verlaagd naar 0,99 euro per stuk. Er zijn inmiddels meer dan twee miljoen iTunes Plus-nummers verkrijgbaar. Naast de catalogus van EMI is het aanbod dit jaar verder uitgebreid met muziek van de Rolling Stones, Pink Floyd, Norah Jones, Frank Sinatra en solowerk van de Beatles.


De iTunes Plus-nummers kunnen worden afgespeeld op alle iPods, de iPhone, Windows- en Mac-computers, Apple TV en allerlei mediaspelers. De nummers zijn gecodeerd in AAC-formaat met een bitrate van 256 kbps. Ondanks het feit dat andere aanbieders zoals Amazon en Wal-Mart inmiddels ook DRM-vrije muziek aanbieden, is volgens Apple de eigen collectie de grootste DRM-vrije muziekcatalogus ter wereld. Naast EMI doen ook artiesten van Sub Pop, Nettwerk, Beggars Group, IODA en The Orchard mee.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 oktober 2007 om 15:11
Onderwerpen
, ,
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.