iTunes Plus ook in Nederland voor 0,99 euro

Apple heeft in een persbericht bekendgemaakt dat ook in Nederland de prijs van alle iTunes Plus-nummers omlaag gaat naar 99 eurocent. Er zijn nu meer dan 2 miljoen DRM-vrije nummers in de iTunes Store aanwezig.

iTunesApple heeft een paar minuten geleden in een persbericht bekendgemaakt dat ook in Nederland en België de prijs alle iTunes Plus-nummers wordt verlaagd naar 0,99 euro per stuk. Er zijn inmiddels meer dan twee miljoen iTunes Plus-nummers verkrijgbaar. Naast de catalogus van EMI is het aanbod dit jaar verder uitgebreid met muziek van de Rolling Stones, Pink Floyd, Norah Jones, Frank Sinatra en solowerk van de Beatles.

De iTunes Plus-nummers kunnen worden afgespeeld op alle iPods, de iPhone, Windows- en Mac-computers, Apple TV en allerlei mediaspelers. De nummers zijn gecodeerd in AAC-formaat met een bitrate van 256 kbps. Ondanks het feit dat andere aanbieders zoals Amazon en Wal-Mart inmiddels ook DRM-vrije muziek aanbieden, is volgens Apple de eigen collectie de grootste DRM-vrije muziekcatalogus ter wereld. Naast EMI doen ook artiesten van Sub Pop, Nettwerk, Beggars Group, IODA en The Orchard mee.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2007, 15:11
Categorie Apps
Onderwerpen drm, itunes, plus

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.