yosemite_itunes_logo-iTunes-12

iTunes 12.1 verschenen met Yosemite-widget en snellere sync

Apple heeft iTunes 12.1 uitgebracht, met snellere synchronisatie voor iPhone en iPad en een handige widget voor het berichtencentrum van Yosemite.

itunes-widgetApple heeft iTunes 12.1 uitgebracht, met een nieuwe widget voor het berichtencentrum van Yosemite. Met de widget kun je de muziek bedienen en muzieknummers kopen, direct vanuit het berichtencentrum.

Verder bevat iTunes 12.1 een snelstartgids (hieronder afgebeeld), die je te zien krijgt als je de software voor de tweede keer opstart. Het bevat informatie die eerder al op de website van Apple te vinden was, maar nu is het opgenomen in de app zodat nieuwe gebruikers snel op weg worden geholpen.

itunes-12-1-quick-tourApple heeft in iTunes 12.1 de synchronisatie met iPhone, iPad en iPod touch verbeterd, zodat het nu een stuk sneller gaat. Toch is de widget de grootste verbetering in de app. Je ziet welk muzieknummer er speelt, kunt vooruit springen en een nummer als favoriet markeren.

Luister je naar iTunes Radio (nog niet in Nederland) en hoor je een nummer dat bevalt, dan kun je het meteen aanschaffen als los nummer.

Je kunt iTunes 12.1 installeren via de software-update in de Mac App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2015, 9:17
Categorie Diensten
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.