yosemite_itunes_logo-iTunes-12

Apple brengt iTunes 12.1.1 voor Windows uit

iTunes 12.1.1 voor Windows is verschenen en bevat verbeteringen bij de synchronisatie tussen Outlook en iOS. Voor Mac is er geen update.

yosemite_itunes_logo-iTunes-12Apple heeft een kleine update uitgebracht voor iTunes-gebruikers met een Windows-computer. De update lost problemen op met de directe synchronisatie tussen Outlook en iOS-apparaten. De update volgt een paar weken nadat Apple iTunes 12.1 in januari uitbracht, met onder andere een widget voor het Berichtencentrum van OS X Yosemite. Die update was uitsluitend gericht op de Mac, terwijl deze nieuwe update uitsluitend is bedoeld voor Windows.

De update lost ook een probleem bij het afspelen van audio op en verbetert de compatibiliteit van ‘schermlezers’, gericht op blinden en slechtzienden. De update verschijnt op de normale wijze via het update-mechanisme van Windows, maar is ook direct te downloaden vanaf apple.com/itunes/download. Je hebt minimaal Windows Vista 64-bit nodig en 400MB vrije opslagruimte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2015, 23:50
Categorie Diensten
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.