iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 18 februari 2015

Op iCulture las je op woensdag 18 februari alles over de slimme thermometer Wishbone en de al even slimme (maar prijzige) projector Beam.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoIedere avond om 22:00 uur zetten we alle artikelen van de dag nog eens rustig onder elkaar. Je ziet zo in één oogopslag welke belangrijke gebeurtenissen je hebt gemist en welke leuke apps je wellicht nog moet downloaden. Met vandaag slechts één bericht over de Apple Watch en voor de rest een gevarieerd aanbod van accessoires, apps en andere interessante ontwikkelingen, zoals de database-software Record, de Astropad om van je iPad een tekentablet te maken en de app Storm om extreme weersituaties snel op het spoor te komen.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Met de Beam-projector koop je een projector die je in de fitting voor een normale lamp kunt steken. Vervolgens projecteer je het beeld op een muur. Vooral handig als je
  • Met de Wishbone hoef je nooit meer een thermometer tussen de billen of onder de oksel van je baby te stoppen. Deze meet namelijk op 5 cm afstand de temperatuur en stuurt dat door naar een iPhone-app.

iCulture Deals

Meer vandaag

snapchat-appApps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Laat je foto’s snappen terwijl je naar muziek luistert of andere audio beluistert. Zie afbeelding.
  • Yelp (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Een update die vooral interessant is voor iPad-gebruikers. Restaurantbeoordelingen vertalen gaat nu ook in de iPad-app. En je kunt foto’s en video’s nu ook vanaf de iPad uploaden.
  • Best Fiends - Puzzle Adventure (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Deze game is aangepast voor het Chinese Nieuwjaar, met 10 extra levels in stijl.
  • Cinamatic (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Ook met aanpassingen voor het Chinese Nieuwjaar.
  • Notes, Notepad & Memo - UpWord (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Makkelijker notities terugvinden door gebruik te maken van gekleurde mappen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2015, 23:32
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.