iTunes 10.5.1 en iTunes Match (alleen VS) nu beschikbaar

iTunes 10.5.1 en de nieuwe dienst iTunes Match zijn vandaag door Apple beschikbaar gesteld. De nieuwe dienst, waarmee je muziek die niet in de iTunes Store is gekocht kunt omzetten naar de iTunes-versie is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

itunes-logoApple heeft vanavond een (kleine) update voor de iTunes-software beschikbaar gesteld. Nieuw in iTunes 10.5.1 is ondersteuning voor de dienst iTunes Match, waarmee je muziek die je niet in iTunes hebt gekocht, kunt omzetten naar de iTunes-versie. De dienst kost 24,99 dollar per jaar en is voorlopig alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

De nieuwe iTunes Match-dienst zou eigenlijk eind oktober al live gaan, maar schijnbaar is Apple op het laatste moment toch tegen problemen aangelopen waardoor de lancering uitgesteld moest worden. Opvallend is overigens wel dat Apple de nieuwe dienst in de Nederlandse leesmij van iTunes noemt, maar daarbij niet vermeldt dat iTunes Match (nog) niet in Nederland beschikbaar is. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer iTunes Match in andere landen wordt uitgerold.

iTunes 10.5.1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2011, 18:48
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, itunes match

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.