iTunes 10.1 nu te downloaden

iTunes 10.1 is beschikbaar gesteld aan iedereen. Je hebt iTunes 10.1 nodig om je iPhone of iPad te updaten naar iOS 4.2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes logoiTunes 10.1 is zojuist beschikbaar gekomen voor Windows- en Mac-gebruikers. Volgens Macstories zou de update eerder deze week al uitkomen, samen met Mac OS X 10.6.5. De update voor Mac OS kwam inderdaad beschikbaar, maar op de nieuwe versie van iTunes hebben we nog een paar dagen extra moeten wachten. iTunes 10.1 is vereist om straks te kunnen upgraden naar iOS 4.2.

De nieuwe versie van iTunes circuleerde al onder ontwikkelaars; Apple rondde de nieuwe versie drie weken geleden af en stelde daarvan een betaversie beschikbaar.

De versie die nu beschikbaar is gekomen, is voor iedereen bedoeld. In de omschrijving wordt de mogelijkheid genoemd om AirPlay te gebruiken, waarbij je draadloos video’s vanuit iTunes naar de Apple TV kunt streamen:

Use AirPlay to instantly and wirelessly stream videos from iTunes to the all-new Apple TV.

Daarnaast zijn verbeteringen in stabiliteit en performance doorgevoerd. In de vrij summiere opsomming van nieuwe functies wordt AirPrint (draadloos printen vanaf je iOS-apparaat) niet meer genoemd.

Jailbreakers en unlockers wordt aangeraden de tweets van @musclenerd en @iphone_dev in de gaten te houden, of het veilig is om te upgraden.

itunes 10.1

Dank aan de diverse tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2010, 15:09
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.