iPod touch krijgt meer opslag voor dezelfde prijs

Apple heeft de prijs van de iPod touch aangepast. Je krijgt nu voor dezelfde prijs meer opslag en kunt kiezen uit 32GB of 128GB.

Apple heeft de prijzen van de iPod touch aangepast, vlak nadat bekend werd dat de iPod nano en iPod shuffle uit het assortiment verdwijnen. Je krijgt nu tweemaal zoveel opslag voor dezelfde prijs.


iPod touch A8 processor

iPod touch in prijs verlaagd

Voorheen betaalde je €449 voor het model met 128GB, nu is de prijs gezakt naar €339. Het model met 32GB opslag ging voor €279 over de toonbank, maar dat is nu gewijzigd naar €229. Je zou ook anders kunnen redeneren: dat je voor dezelfde prijs nu dubbel zoveel opslag krijgt. De uitvoeringen met 16GB en 64GB zijn namelijk uit het assortiment gehaald.

iPod touch oude prijzen

Dit waren de oude prijzen die tot gisteren nog golden voor de iPod touch:

  • 16GB: €229
  • 32GB: €279
  • 64GB: €339
  • 128GB: €439

iPod touch nieuwe prijzen

Vanaf vandaag betaal je voor de iPod touch:

  • 32GB: €229
  • 128GB: €339

De iPod touch is nog steeds verkrijgbaar in dezelfde kleuren als voorheen, namelijk spacegrijs, zilver, goud, blauw en roze. Daarnaast is er een speciale (PRODUCT)RED editie verkrijgbaar, waarmee je geld doneert aan het aidsonderzoek. Het gaat hier om de zesde generatie iPod touch, die nog te updaten is naar iOS 11.

De iPod touch kreeg in 2015 voor het laatst een update en verscheen toen in deze nieuwe kleurtjes. Die kleuren werden ook doorgevoerd bij de andere iPods, waaronder de vandaag gesneuvelde iPod nano en iPod shuffle.

Bekijk ook

Einde van een tijdperk: Apple stopt met iPod nano en iPod shuffle

Apple lijkt te zijn gestopt met de iPod nano en iPod shuffle. De twee muziekspelers zijn niet meer te vinden op de website van Apple.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.