iPhone Wallet: een portemonnee met iPhone-opbergvak

De iPhone Wallet is een hoesje voor de iPhone, waarbij je je iPhone samen met pasjes en wat geld kunt opbergen. De iPhone Wallet is gemaakt van bruin of zwart leder, met een tussenstuk om iPhone en andere spullen te scheiden.

iphone-wallet-zwart-bruinWie goed oplet, ziet steeds vaker dat mensen geen dikke portemonnee meer bij zich dragen, maar hun pinpas en ov-chipkaart samen met wat papiergeld meenemen in een leren hoesje. Als je de deur uitgaat hoef je alleen het hoesje mee te nemen. Het enige waarvoor geen plek is, is de iPhone. Waterfield heeft nu een iPhone Wallet gemaakt, waarmee het wel kan. Het hoesje is groot genoeg voor de iPhone, een paar pasjes en wat papiergeld – eigenlijk alles wat je nodig hebt.


Een doorzichtig venstertje in de iPhone Wallet geeft je de mogelijkheid om snel even op je scherm te kijken. De iPhone Wallet is gemaakt van zwart of bruin leder, met een tussenstuk van Ultrasuede om de iPhone en alle andere spullen van elkaar te scheiden. Voor $39 bestel je de iPhone Wallet in pre-order (exclusief verzendkosten). Misschien een idee voor de feestdagen?

iphone-walletHet handige van de iPhone Wallet is dat je bij het verlaten van je huis nog maar om één ding hoeft te denken. En ook handig is dat je het touchscreen gewoon kunt blijven gebruiken. Gebruik je een siliconencase of andere (niet te dikke) case, dan kun je de iPhone inclusief case in de iPhone Wallet stoppen. Zonder extra hoesje is er ruimte voor zo’n 8 tot 10 creditcards, bankpassen, lidmaatschapskaarten en ander noodzakelijk plastic. Een paar nadelen zijn er wel: je moet de iPhone precies op de juiste manier in de portemonnee stoppen om oordopjes te kunnen gebruiken. Los rondslingerende muntjes kun je beter in je broekzak bewaren en niet in de iPhone Wallet, omdat ze anders het scherm kunnen raken (en beschadigen). Verder ben je iets langer bezig met het opnemen van een telefoontje: je moet eerst het hoesje uit je zak halen, openritsen en kunt daarna pas de iPhone aan je oor houden. In onderstaand filmpje laat de fabrikant zien dat je gewoon kunt blijven e-mailen en sms’en als de iPhone in de hoes zit.

Meer info: iPhone Wallet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Wallet

Wallet, voorheen ook wel Passbook genoemd, is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards in bewaart. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is ook de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet
48 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.