Tank Case voor iPhone 4 en iPhone 4S geïnspireerd door motorhelmen

De Tank Case van Case-Mate is een hoesje, geïnspireerd door motorhelmen. Je kunt een schermlaagje voor het scherm dichtschuiven en de case is schok- en slagbestendig dankzij extra stevig polycarbonaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tank-caseEen iPhone-case, geïnspireerd door motorhelmen. Dat is de Tank Case van fabrikant Case-Mate. Hij bestaat uit hard en breukbestendig polycarbonaat met aan de binnenkant een schokabsorberend siliconenlaagje. Net als bij een helm kun je bij deze case het vizier dichtschuiven, door een extra beschermlaag over het scherm te schuiven. Zo is je iPhone-scherm niet alleen beschermd tegen krassen, maar ook tegen condensatie en damp. Zelfs je knoppen zijn beschermd, waarbij je door de case heen op de juiste plekken moet drukken om bijvoorbeeld de homeknop of de volumeknoppen te activeren.


De camera en flitser zijn nog gewoon te gebruiken. Een tank voor je iPhone dus, die geschikt is voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Hij kost 60 en in onderstaand filmpje is te zien waarom je zo’n case zou moeten kopen. Verkrijgbaar in zwart, bruin/oranje, zwart/roze en wit/roze. De case kost 60 dollar, maar vanwege de snelheid kun je waarschijnlijk beter bij een Europese handelaar terecht. De verzendkosten zijn maar $6 maar je zult wel drie tot vier weken op je pakketje moeten wachten.

Meer info: Case-Mate

https://www.youtube.com/watch?v=BxFrJ5RgxH8&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 november 2011 om 22:16
Onderwerp
Categorie
Accessoires
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.