Duracell Instant-Oplader: reservebatterij voor iPhone en andere smartphones (actie)

Duracell heeft met de Duracell Instant-Oplader een accessoire uitgebracht waarmee je je iPhone en andere smartphones kunt opladen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

duracell usb chargerDuracell heeft een nieuwe oplader uitgebracht, waarmee je smartphones, multimediaspelers en allerlei andere kleine apparaatjes kunt opladen. Eerder maakte Duracell voor de iPhone 4 een speciale batterij, die je onderop het toestel moest steken. Maar die had een relatief kleine oplaadcapaciteit (500 mAh). De Duracell Instant-Oplader die ze sinds kort op de markt brengen, heeft een zwaardere batterij (1150 mAh) en is qua prijs iets goedkoper. Rond de 20 euro betaal je voor deze reservebatterij.

De Duracell Instant-Oplader is verkrijgbaar bij winkels als Makro, OfficeDeals, Wehkamp, Max ICT en allerlei andere winkels. Binnenin zit een lithium-ion-batterij met USB-poort waarmee je de meeste kleine apparaten met een usb-kabel kunt opladen. Jammer genoeg is de verpakking niet helemaal afgestemd op de iPhone-bezitter: er zit een mini-usb-kabeltje bij en met een los opzetstuk kun je de kabel ook geschikt maken voor micro-usb-aansluitingen. Perfect als je een Blackberry, HTC, Samsung of ander type smartphone hebt, maar voor de iPhone en iPod zul je je eigen kabeltje moeten meebrengen.

duracell-batterijDuracell belooft 45 uur extra gebruiksduur voor de iPod nano en iPod classic. Bij de iPhone ligt de lat wat lager: als je batterij leeg dreigt te raken kun je met deze mobiele usb-oplader de iPhone weer bijna volladen. Of twee bijna lege iPhones weer tot 50% opladen, zodat ze beide weer even vooruit kunnen. De verpakking belooft 3 uur extra spreektijd, maar dat betekent wel dat je de iPhone na het opladen continu gaat gebruiken. In de praktijk is de gebruiksduur wat langer. Duracell heeft een schakelaar aan de zijkant gemaakt waarmee je de batterij moet in- en uitschakelen. Raakt de reservebatterij leeg, dan kun je via een usb-poort van de computer in een uurtje of drie tot vijf de batterij weer volladen.

We mogen 5 van deze Duracell Instant-Opladers weggeven aan lezers van iPhoneclub. Om kans te maken vragen we om een leuke naam te verzinnen voor het Duracell-konijntje (die in het normale spraakgebruik overigens gewoon Duracell Bunny heet). Verzin iets geks en we sturen de vijf leukste inzendingen deze reservebatterij toe. Je hebt de tijd tot zondagavond 6 november 23:59 uur. We maken dan ook meteen de winnaars bekend via een update in dit artikel.

Formulier niet zichtbaar? Ga dan naar het formulier via deze link.

De kleine lettertjes: Mailadressen zullen alleen worden gebruikt voor deze actie. Alle mailadressen zullen na de actie worden verwijderd uit onze systemen. Maximaal 5 inzendingen per mailadres. De uitslag wordt op maandag 7 november 2011 bekendgemaakt. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

De uitslag! We kregen maar liefst 4577 inzendingen bij deze actie. De volgende 5 mensen winnen de Duracel-lader. Het kan zijn dat meerdere mensen ongeveer dezelfde naam voor het konijn hadden bedacht, maar er konden helaas maar 5 mensen winnen:

  • Stroomijntje (Roel)
  • Pinky Pepper (Annelinde)
  • Bunnergie (Hijmen)
  • Durabbit (Mohammed)
  • Lang(d)oor (Maarten)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 0:51
Categorieën Accessoires, Round-up
Onderwerpen batterij, duracell, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.