Reacties voor: Je iPhone opladen in de trein kan vanaf 2016

De NS heeft voor 2016 nieuwe Sprinters besteld. Deze treinen zijn uitgerust met stopcontacten en USB-aansluitingen in alle treinstellen.
Lees het complete artikel → Je iPhone opladen in de trein kan vanaf 2016
Sander Kleijn -

Reacties: 18 reacties

  1. Ben wel benieuwd of het dan USB-C wordt

  2. En wat als er een leeggelopen hooligan ziet dat alle usb poorten bezet zijn ?

  3. Het is misschien wel leuk om erbij te zetten dat een kamermeerderheid de NS heeft verplicht om de stopcontacten ook bij de 2de klas in te bouwen, de NS wilde dit eigenlijk alleen in de 1ste klas doen.

  4. Is het dan niet zo dat er in elke 2de klas coupé beschikt over 4stopcontacten? Want in België hebben de meeste treinen coupés met aan elke deur ter hoogte van het bagage rek of onder de eerste rij zetels een stopcontact en ik dacht dat jullie kwa treins veel verder stonden want toen ik met de trein Roosendaal Zwolle reed Was is aangenaam verast van hoe mooi dit was

  5. In België hebben de treinen een stopcontact alleen niet op een makkelijke plek dus rekening houden met mede reizigers.

  6. Kan ik ook mijn samsung mee opladen?

  7. @katip: Nee, helaas niet 😡

  8. Stopcontact lijkt me prima. Maar voordat ik mijn iPhone in een wildvreemde USB poort stop…..

  9. Origineel geplaatst door iPadminiRemco
    Is het dan niet zo dat er in elke 2de klas coupé beschikt over 4stopcontacten? Want in België hebben de meeste treinen coupés met aan elke deur ter hoogte van het bagage rek of onder de eerste rij zetels een stopcontact en ik dacht dat jullie kwa treins veel verder stonden want toen ik met de trein Roosendaal Zwolle reed Was is aangenaam verast van hoe mooi dit was

    Dat is de enige trein die mooi is. Die zetten we speciaal in op dit traject om onze zuiderburen te imponeren. Ga eens in de spits met de trein van Utrecht naar Schiphol en huiverrrr……

  10. Kleine voorspelling: gevonden voorwerpen zal wel heel wat opladers binnen krijgen. achtergelaten door haastige reizigers die nog snel moeten uitstappen.

  11. Origineel geplaatst door Chantal
    Kleine voorspelling: gevonden voorwerpen zal wel heel wat opladers binnen krijgen. achtergelaten door haastige reizigers die nog snel moeten uitstappen.

    Nee geen opladers maar usb kabels

  12. Origineel geplaatst door angelus
    Nee, helaas niet 😡

    Dat dacht ik al. Goedkoop is duurkoop.

  13. Als opladen net zo slecht gaat als de treinen, laat dan maar :-). Anders zeer welkom!

  14. Ik zat toevallig laatst in de trein nog te denken: ‘Waarrom hebben ze hier bij het tafeltje geen stopcontact en/of usb aansluiting’. Geweldig dat dit nu in de trein komt!

    Ik vraag me af of je trouwens ook in auto’s een snoertje kunt kopen waarmee je meerdere usb poorten of stopcontacten creëert als je hem in die lader stopt. Weet iemand of dit verkrijgbaar is?

  15. @Ben: Ja dat bestaat, download maar eens Groupon app daar heb je genoeg van die dingen voor een kleine prijs.

  16. @Ben: Ja zoek op ebay of google Dual usb car

  17. Alleen een iPhone, jammer ik hen een Samsung 🙁

  18. Hmm…de trein van Winterswijk naar Arnhem heeft sowieso in de eerste klas stopcontacten en bij het stoeltje bij de deur ook één. Was laatst wel aan het zoeken naar meer stopcontacten, blij dat ze er nu aankomen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.